De Ploegers vindt prins! Wie is het?


Het is prinsenvereniging De Ploegers ook dit jaar weer gelukt een geschikte kandidaat te vinden om Ploegersland tijdens het carnavalsseizoen 2015-2016 aan te voeren. Zaterdag 24 oktober wordt in het nieuwe Ploegerspaleis Hof van Liempde bekend gemaakt wie de nieuwe leutvorst is.

De uitnodigingen voor de installatie zijn deze week verstuurd. De feestavond begint om 20.30 uur, de zaal in Hof van Liempde gaat om 20.15 uur open.

In de speurtocht naar de nieuwe koldervorst heeft de 'geheimcommissie' van de prinsenvereniging gebruik gemaakt van de vele namen die de Liempdse bevolking ingezonden heeft. Tot 24 oktober geeft deze commissie wekelijks tips die stukje bij beetje de identiteit van de prins onthullen. Wie denkt te weten wie de nieuwe prins wordt, kan de naam doorgeven via redactie@ploegers.nl en maakt kans op twee kaartjes voor de zittingsavonden en een exclusieve ontmoeting met prins en adjudant.

In tip zes wil de geheimcommissie ingaan op de studies van de prins. Na de lagere school heeft de prins zijn best gedaan in het middelbaar onderwijs. Onder het motto 'goed werk heeft tijd nodig', heeft hij de tijd genomen om in het examenjaar met een goede puntenlijst thuis te komen. Vervolgens is hij jarenlang naar de Groenschool in Den Bosch gefietst.

Liempde

Praiseband Upside Down

Zaterdag 17 oktober verzorgt praiseband Upside Down uit Boxtel voor de vierde maal een avond vol lofprijzing. De muzikale avond vindt vanaf 20.00 uur plaats in De Serenade aan de Oude Dijk 117 in Liempde. Een halfuur voor aanvang is de zaal open; de toegang is gratis.