Supermarkteigenaar Ronald van der Horst van Plus in Boxtel reikt de laatste straatprijs uit in Esch. Met enkele medewerkers verraste hij Hans en Els van der Lee en hun kinderen aan de Venakker met een boodschappenpakket. (Foto: Gerard Schalkx).
Supermarkteigenaar Ronald van der Horst van Plus in Boxtel reikt de laatste straatprijs uit in Esch. Met enkele medewerkers verraste hij Hans en Els van der Lee en hun kinderen aan de Venakker met een boodschappenpakket. (Foto: Gerard Schalkx). Foto: Gerard Schalkx

BEWONERS VENAKKER VERRAST MET APPELTAARTJE

Laatste straatprijs Plus valt in Esch

Na een verrassingsbezoek aan bewoners van de Nestelaar, de Bieakker en de Adrianastraat in Boxtel rukte een team van Plus van der Horst gisteravond voor de vierde keer uit voor het uitdelen van de Straat van de Week-prijs. De familie Van der Lee aan de Venakker in Esch ontving uit handen van supermarkteigenaar Ronald van der Horst een boodschappenpakket.

Niet alleen de familie Van der Lee werd verrast. Alle bewoners van de Venakker kregen bezoek van medewerkers van de supermarkt aan de Van Beekstraat in Boxtel. Ze reikten appeltaartjes uit omdat de bewoners meedeelden in de feestvreugde waarvoor hun straatgenoten hadden gezorgd. Het was immers aan de familie Van der Lee te danken; die leverde een kassabon met naam en adres in om kans te maken op de straatprijs.

De Venakker werd in de loop van woensdag versierd met ballonnen. Nadat de familie Van der Lee een boodschappenpakket ter waarde van 50 euro had gewonnen, trokken de supermarktmedewerkers de straat in om appeltaartjes en cadeaubonnen uit te reiken.

Met de Straat van de Week-actie wil Plus Van der Horst haar klanten verrassen met een leuke attentie, als dank voor het boodschappen doen in de winkel aan de Van Beekstraat in Selissenwal. Dat de prijs ook in Esch valt is geen surprise; tijdens eerdere loterijen van de winkeliersvereniging Selissenwal werd al eens duidelijk dat inwoners van Esch vaak shoppen in Boxtel.