Eerste ronde Judo Cub Brabant

Vijf kampioenstitels voor Liempdse judoka's

In sporthal De Leye te Oisterwijk is zaterdag de eerste ronde van de Judo Cub Brabant gehouden. Ook 24 judoka's uit Liempde kwamen in actie en vijf deelnemers wisten de kampioenstitel te bemachtigen.

Onder leiding van coaches Bjorn en Collin van Rooij verschenen de leden van Judo Club Liempde op de mat. De grote verrassing was nieuweling Cas de Wit die de eerste plaats bemachtigde.

Uitslagen: 1e plaats: Yannick Wantenaar, Collin v. Rooij, Cas de Wit, Kasandra Wagenaars, Roy Kemps. 2e plaats: Faye Goossens, Migus Ribeiro, Joost v.d. Linden, Xavi v. Weert. 3e plaats: Luc de Laat, Kris Dolman, Irene v. Oijen, Teun Franken, Xander. 4e plaats:Keira Kreijveld, Bas Daverveld, Eli Ronner, Mike v.d. Mijden, Vince Canters, Job Putmans, Gijs de Wit, Xavier Wantenaar, Mees Koster, Anouk v.d. Mijden.

Twee judoka's kwamen in actie op een toernooi in Made. Keira Kreijveld werd een klasse hoger ingedeeld omdat in haar klasse geen tegenstanders waren en viel daardoor niet in de prijzen. Collin van Dijk behaalde in zijn klasse een zilveren medaille. In de finale was een judoka uit Soest te sterk voor Collin.