Meet & Exceed: een dansfeest op house- en technobeats in restaurant Plein2 in Boxtel. (Foto: Peter de Koning).
Meet & Exceed: een dansfeest op house- en technobeats in restaurant Plein2 in Boxtel. (Foto: Peter de Koning). Foto: Peter de Koning

Dansen op beats van house en techno in restaurant Plein2...

Om een jongere doelgroep aan te spreken, zijn Edwin Toonders en Gerie Anthonis van restaurant Plein2 in Boxtel gestart met een nieuwe activiteit. Vrijdagavond dansten circa honderd 25-plussers op house- en technomuziek tijdens Meet & Exceed.

Als plaatselijke deejays draaiden Reno Hills en het debuterende duo Antilope (Michael Hespe & Joram Burger) tracks van onder meer Low Steppa, Umek, Prok & Fitch, Ferreck Dawn en Franky Rizardo. Tegen tienen werden de tafels en stoelen uit het restaurant verwijderd om te kunnen dansen op de beats van deephouse en techno. Naast de hippe drankjes die werden geserveerd was er natuurlijk ook iets lekkers te eten in de vorm van fingerfoods. ,,We blijven tenslotte een restaurant", grinnikte Anthonis vooraf.

SPANNEND...

Meet & Exceed was snel na de bekendmaking uitverkocht. ,,Wij zijn zeer tevreden. Het was wel spannend om ons restaurant om te bouwen tot een club, maar alles is prima en zonder strubbelingen verlopen", blikt Toonders terug. Plein2 werd in de organisatie bijgestaan door Rens van de Langenberg en Pien Bosch. Vrijdag 27 november is de tweede editie van Meet & Exceed.