Afbeelding
Foto: Annelieke van der Linden

'Kruisbestuiving' door

pocketboekje over horeca

,,Je kunt mensen allerlei Parels van Boxtel laten kiezen, maar je moet er vervolgens óók iets mee doen", zei wethouder Peter van de Wiel dinsdag. Dat was de reden voor een pocketboekje over de Boxtelse horeca om extra loop te creëren in het centrum, één van de 'parels'. De kaart met 43 restaurants en cafés wordt zondag 4 oktober om 14.00 uur vóór het pand van Markzicht gepresenteerd tijdens de Herfstfair.

Het boekje, met foto's van Cheryll van Weert en tekst van Willemijn Wijdenes, is gefinancierd door Centrummanagement Boxtel, de Ondernemingsvereniging Centrum Boxtel (OCB) en de gemeente. Wethouder Van de Wiel: ,,De displays met deze plattegrond kun je natuurlijk in alle horecazaken neerzetten, maar we hopen juist dat door deze pocketboekjes kruisbestuiving ontstaat. Dus dat mensen denken na een bezoekje aan De Groene Poort of 3-Trend: 'We blijven in Boxtel iets eten en drinken'."

OP DE FOTO: Van links naar rechts: Centrummanager Jef van Stratum, wethouder Eric van den Broek, fotografe Cheryll van Weert, wethouder Peter van de Wiel, ontwerper Thieu van Tooren, Marloes van de Wetering (gemeente Boxtel) en tekstschrijver Willemijn Wijdenes.