Afbeelding
Foto: Marc Cleutjens

Op de foto met

panda of hond

bij Dierenclub

De Herfstfair biedt zondag 4 oktober ook een attractief programma voor de jeugd. Op en rond de Markt is er van alles te beleven. Een blikvanger is de activiteit die de Dierenclub Boxtel organiseert.

Kinderen die met hun ouders de stand van de Dierenclub bezoeken, kunnen gratis op de foto gaan met de panda-mascotte van de club. Maar de Boxtelse fotografe Boukje Canaan, die de hele dag te gast is, maakt ook foto's van kinderen die met hun hond op de foto willen. De foto's worden na afloop van de Herfstfair per e-mail opgestuurd.

De Dierenclub Boxtel houdt zondag ook een loterij. Wie meedoet maakt kans op een strippenkaart die recht geeft op deelname aan tien dierenlessen voor kinderen van 6 tot 13 jaar of tien lessen van het nieuwe programma 'Peuters in het wild' dat ook door de Dierenclub wordt aangeboden.

Andere kinderactiviteiten op de Herfstfair zijn onder meer te vinden bij Boxtel Vooruit. Vrijwilligers van de evenementenstichting gaan met kinderen gebruikte spulletjes van kringloopwinkel Het Goed gebruiken om een mobiel te maken.