Taekwondoschool Dekker viert jubileum met kamp

Taekwondoschool Dekker bestond in januari precies 25 jaar en vierde dit jubileum in februari tijdens de opening van de nieuwe oefenhal, een zogeheten dojo, in sportcomplex De Braken. Het jubileumfeest werd vrijdag voortgezet met een kamp voor alle leden.

Na het feest begin dit jaar besloten het bestuur en de in het leven geroepen commissie De Araa's een speciaal jubileumkamp te organiseren. De jubileumcommissie bestond uit Aäron Dekker, Amy Bressers, Ralph Dikmans, Alex van Vreede en Dennis Hoenselaars. Vrijdag was het dan zover, de leden van de taekwondoschool vertrokken vanaf chauffeurscafé De Oude Ketting naar Loon op Zand waar de kamplocatie was gevestigd.

De locatie was versierd met slingers en er klonk feestelijke en vrolijke muziek. De Araa's waren eerder al naar Loon op Zand

afgereisd om het kamp voor te bereiden. Er stonden allerlei activiteiten op het programma voor jong en oud. Vrijdag was er een talentenjacht waarin de leden hun kunsten konden tonen aan clubgenoten. Naast dans, zang, cabaret waren er nog vele andere leuke optredens.

Zaterdag was het tijd om het bos in te gaan voor een heus smokkelspel en Levend Stratego en 's avonds werd een quiz georganiseerd. georganiseerd verliep ook op rolletjes. De hersenen kraakten en de kaken deden zeer van het lachen.

Toen brak zondag aan, de laatste dag. Die dag werd benut voor taekwondo. Sabum Ad Dekker was aan de beurt om een training te verzorgen. ,,Op naar de volgende 25 jaar. Iedereen was dik tevreden en ging voldaan naar huis", aldus Dekker. ,,Ik wil iedereen bedanken voor het geweldige weekend, met name De Aara's voor de organisatie en het bestuur van de taekwondoschool voor haar wijsheid, steun en inzet van de afgelopen jaren."

FOTO LINKS: Leden van Taekwondoschool Dekker genoten afgelopen weekend van een jubileumkamp in Loon op Zand.


Omgaan met verlies

Een verlies kan extra zwaar zijn om te verwerken. Hoe je daar mee om kunt gaan, wordt vertelt in de gespreksgroep Klim-Op die het steunpunt Mantelzorg van welzijnsorganisatie ContourdeTwern heeft opgezet. Maandagavond 28 en dinsdagmiddag 29 september zijn er informatiebijeenkomsten hoe de gespreksgroep functioneert. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via jeanneswinkels@contourdetwern.nl of (0411) 65 58 99.