Repetitie van De Maten van Boxtel in partycentre Denziz. Zaterdag 26 september is er een nieuwe editie van het muziekspektakel onder regie van bassist Corné van Groesen. (Foto: Peter de Koning).
Repetitie van De Maten van Boxtel in partycentre Denziz. Zaterdag 26 september is er een nieuwe editie van het muziekspektakel onder regie van bassist Corné van Groesen. (Foto: Peter de Koning). Foto: Peter de Koning

MATEN VAN BOXTEL OP HERHALING IN PARTYCENTRE DENZIZ

Swingen met Anouk en Bruno Mars...

Zaterdag 26 september stroomt partycentre Denziz aan de Stationsstraat vol voor de derde editie van De Maten van Boxtel. Initiatiefnemer Corné van Groesen is tevreden over de eerdere edities en verwacht dat De Maten van Boxtel tweemaal per jaar - in het voorjaar en in het najaar - zal terugkeren op de Boxtelse evenementenkalender.

Tijdens de derde editie van De Maten van Boxtel wordt het podium in Denziz beklommen door een groot aantal vocalisten, dat allemaal haar sporen verdiend heeft bij bands die binnen en buiten de gemeente bekend zijn. Ditmaal kan Van Groesen beschikken over de stemmen van Anouk Mels, Iris van der Weide, Fenne van Wuijtswinkel, Jet Mathijssen, Patrick Hendriks, Sjef Engelbart, Dennis Wels en Jelle Ruijssenaars. Een aantal van deze zangers en zangeressen nam al eerder deel aan De Maten van Boxtel.

De begeleidingsband bestaat naast Van Groesen uit Guus Denteneer, Rolf van de Sande en Roeland Heesbeen. Het nieuwe repertoire omvat nummers van onder meer Kensington, Amy Winehouse, Aerosmith, Miss Montreal, Queens of the Stone Age, Fleetwood Mac, Van Halen, Anouk, Kings of Leon, Bruno Mars, Stevie Wonder, Counting Crows en The Script.

De Maten van Boxtel biedt een avondvullend programma, de zaal is open om 20.30 uur. Voorverkoop bij Denziz, Mikies en 3-Trend en kosten acht euro.