Kim en Carla van Casteren (links) werden gisteravond verrast door het team van supermarkt Plus Van der Horst. Ze wonnen de eerste Straat van de week-prijs; alle bewoners van de Nestelaar deelden mee in de feestvreugde... (Foto: Peter de Koning).
Kim en Carla van Casteren (links) werden gisteravond verrast door het team van supermarkt Plus Van der Horst. Ze wonnen de eerste Straat van de week-prijs; alle bewoners van de Nestelaar deelden mee in de feestvreugde... (Foto: Peter de Koning). Foto: Peter de Koning

PLUS VAN DER HORST REIKT 'STRAAT VAN DE WEEK-PRIJS' UIT

Iedereen op de Nestelaar eet appeltaart

Een team van supermarkt Plus Van der Horst aan de Van Beekstraat in Boxtel heeft gisteravond de eerste van vier Straat van de week-prijzen uitgereikt. De eerste winnaar was de familie Van Casteren die woont aan de Nestelaar in de wijk Breukelen. Ze wonnen een boodschappenpakket én zorgden ervoor dat alle straatbewoners getrakteerd werden op appeltaart.

Vier weken op rij zal ondernemer Roland van der Horst met zijn medewerkers een straat in Boxtel aanwijzen die in de prijzen valt. Gedurende de actieperiode wint een gezin dat bij Plus boodschappen doet en de kassabon voorzien van naam en adres inlevert, een pakket ter waarde van 50 euro.

Wie ook zijn straat nomineert, kan ervoor zorgen dat alle bewoners meedelen in de feestvreugde en een appeltaart cadeau krijgen. Daarnaast is er voor iedereen een extra kortingsactie op Plus-boodschappen.

Met de actie wil Van der Horst bewoners en alle straatgenoten in het zonnetje zetten. ,,Het is een ludieke manier om mensen eens origineel te verrassen", zegt de ondernemer. De komende drie weken worden nog drie straten verrast.

Vier van Van der Horsts medewerkers togen gisteren naar de Nestelaar om moeder Carla en dochter Kim te verrassen met een cheque en een boodschappenkrat. Aansluitend werd op alle andere adressen aangebeld om taartjes uit te delen. Zo had iedereen gisteravond iets lekkers bij de koffie.