Afbeelding
Foto: Annelieke van der Linden

Tabaks- en gemakswinkel,

nieuw in de wijk Selissen

De neven Ömer Savas (22) en Selcuk Ertekin (26) uit 's-Hertogenbosch wilden graag samen een winkel beginnen. Inmiddels is hun eigen zaak een feit. Sinds vorige week kunnen mensen terecht bij tabaks- en gemakswinkel Daily Point, gevestigd in de wijk Selissen, in het voormalige pand van supermarkt Soussie.

,,We dachten aan een telefoonwinkel óf een tabakszaak. Uiteindelijk hebben we beide onderdelen gecombineerd en zijn we gestart met een tabaks- en gemakswinkel", legt Savas uit. De winkel is inmiddels een week open. ,,Ik kende Boxtel maar een klein beetje, maar ik merk nu al dat Selissen een gezellige wijk is met veel aanloop."

Mensen kunnen in de winkel terecht voor allerlei producten. ,,Zo verkopen we allerlei accessoires voor de mobiele telefoon, van hoesjes tot opladers. Bovendien is het ook mogelijk hier een telefoon te kopen of je toestel te laten repareren", zegt Savas. Ook verkoop Daily Point kranten en tijdschriften, tabak, cartrigdes, vliegtickets, money transfer en pasfoto's voor officiële documenten.

openingsfeestje

De winkel is van maandag tot en met zaterdag geopend van 08.00 tot 18.00 uur. ,,In de toekomst, als er voldoende animo is en we de vergunning rond krijgen, willen we op een aantal dagen langer open gaan", zegt Savas.

Zaterdag 19 september houdt Daily Point een openingsfeestje. Savas: ,,Dit vieren we met de klanten. Zo bieden we iedereen iets lekkers aan."

FOTO BOVEN: Ömer Savas is samen met Selcuk Ertekin eigenaar van Daily Point.

Boxtel

Alzheimer Café

De bijeenkomst van Alzheimer Café Regio 't Groene Woud op maandag 28 september in restaurant De Nachtegaal aan de Boxtelseweg te Schijndel staat in het teken van karakterveranderingen bij dementie. Vanaf 19.00 uur zijn belangstellenden welkom; het programma start een halfuur later en duurt twee uur. De toegang is gratis.