Volop vertier zondagmiddag in de Frederik Jan Ottostraat. En natuurlijk ontbrak de clown ook niet... (Foto: Gerard Schalkx).
Volop vertier zondagmiddag in de Frederik Jan Ottostraat. En natuurlijk ontbrak de clown ook niet... (Foto: Gerard Schalkx). Foto: Gerard Schalkx

jaarlijkse straatspeeldag in selissen

Clown en draaimolen in 'Oranjestraat'

De buurtvereniging Oranjestraat hield zondag de jaarlijkse straatspeeldag. In de Frederik Jan Ottostraat en de Keizerstraat stonden allerlei speeltoestellen opgesteld en clown Cees had als vanouds de lachers op zijn hand.

De kinderen konden zich volop uitleven op de luchtkussens en trampoline, ook was er een draaimolen. De volwassenen genoten ondertussen van een hapje en een drankje en konden gezellig bijkletsen. De straatspeeldag in Selissen werd officieel geopend door wethouder Herman van Wanrooij.

Sinds jaar en dag is clown Cees aanwezig op de straatspeeldag en ook dit jaar zorgde hij weer voor vermaak. Deejay Robert Pouwels en zangeres Sylviah zorgden voor de muzikale omlijsting en brachten daarmee een echte feestelijke sfeer naar de Frederik Jan Ottostraat en de Keizerstraat.

GENIETEN

Elk jaar trekt de straatspeeldag veel wijkbewoners. De kinderen genieten vooral van het spelen, voor de volwassenen is het een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Dat er zondag af en toe een bui viel, kon de pret niet drukken.

Er werd volop gespeeld, lekker gegeten en gedronken en vooral genoten...