Deze poging van Gabriel Achaw leidde niet tot een doelpunt. De LSV'er scoorde even later wél. (Foto: Gerard Schalkx). Foto: Gerard Schalkx

LSV en Elsendorp delen punten bij seizoensstart

LSV ontving zondag de voetballers van Elsendorp. De tegenstander verloor vorig seizoen de promotiewedstrijd voor een plaats in de vierde klasse. Het duel, gekenmerkt door inzet en sportieve strijd, eindigde in remise: 1-1.

De bezoekers begonnen voortvarend en LSV moest alle zeilen bijzetten om het

hoge tempo te kunnen volgen. In de eindfase van de eerste helft kwam de ploeg uit Lennisheuvel goed weg toen Dave Bouw uit kansrijke positie tegen de lat schoot. Toch was het dezelfde speler die even later de 0-1 binnen tikte na een goede aanval over de linkerflank. Met veel inzet hield LSV de schade tot de rust beperkt.

Na de thee verdween het overwicht van Elsendorp. In de zestigste minuut maakte Gabri Aschaw handig gebruik van een misverstand in de Elsendorpse defensie en bracht hij de ploegen weer in evenwicht. Naarmate het einde van de wedstrijd vorderde, steeg de spanning. Het was duidelijk dat beide ploegen in ieder geval niet wilden verliezen. Beide ploegen waren dan ook tevreden toen het laatste fluitsignaal klonk.