Tafel 25 bundelt horeca met lifestyle

De Boxtelse ondernemers Leonie Smits en Inge van Hout maken hun dromen waar aan de Rechterstraat. Het resultaat is Tafel 25, een volgens beide vrouwen 'inspirerende mix tussen horeca en lifestyle' die sinds vandaag officieel open is.

Met passie voor hun vak en overtuigd van de kracht van samenwerken is Tafel 25 ontstaan tijdens een bakje koffie, zo vertelden Smits en Van Hout eerder in Brabants Centrum. ,,De kracht van een hapje en een drankje op een inspirerende plek staan centraal", aldus het tweetal. ,,In een omgeving waar je je thuis voelt. En die ook bij je thuis kan staan."

Bij Tafel 25 is (bijna) alles is te koop: van de tafel waaraan geborreld wordt tot de lamp die erboven hangt. ,,Op, onder, boven en naast je tafel kun je genieten van de allernieuwste interieurtrends", zo vertellen beide ondernemers enthousiast. ,,Bij Tafel 25 kan men terecht voor lunch, borrel, kop koffie en diner. Het gevoel van thuis is rondom het diner letterlijk vertaald door middel van shared dining waarbij de gerechten worden gedeeld."

Plein 25 is ook geschikt om te reserveren als een intieme vergaderplek of beĀ­sloten dinerruimte. Er is een speciale huiskamer ingericht voor groepen tot maximaal tien personen.