Afbeelding
Foto: Annelieke van der Linden

supermarkt in oude pand marskramer

Versmarkt Soussie breidt fors uit in Selissenwal

ANNELIEKE VAN DER LINDEN

,,Als we om zes uur de winkel in de Banier sloten, gingen we snel naar de Ridder om daar aan het werk te gaan. Het was een flinke klus afgelopen maand, maar het resultaat is super", aldus Abdul Soussie. De eigenaar van de gelijknamige supermarkt in de wijk Selissenwal hoorde dat Marskramer zou vertrekken uit Boxtel en greep zijn kans. Sinds dinsdag is de winkel in de Ridder geopend voor publiek.

Klanten werden dinsdag verwelkomd met een rode loper en een tafel vol hapjes en drankjes. Zij keken hun ogen uit in de supermarkt, die qua winkeloppervlakte is verdriedubbeld. ,,Het ziet er goed uit hè", zegt Fatima Soussie glunderend. ,,We hebben nu ruimte voor een kleine slagerij, een plek waar verse groenten worden uitgestald én een postpunt dat groter is dan voorheen. Ook is het assortiment uitgebreid, onder meer met cadeau-artikelen. Bovendien kunnen we ook beter voldoen aan de wens van de klanten. Als zij iets missen, kunnen ze dat aangeven bij ons. Dan kunnen wij deze producten bestellen."

Doordat de winkel een stuk groter is dan het pand in de Banier, is het voor mensen met kinderwagens en rollators gemakkelijker om boodschappen te doen. ,,Zij kunnen vrij bewegen in de winkel", vertelt Fatima. ,,We krijgen al de hele dag complimenten van mensen. Zelf zijn we er natuurlijk ook erg blij mee. Ik noem het zelf een mooie toevoeging aan Selissen..."

Versmarkt Soussie vestigde zich zestien jaar geleden in de wijk Selissenwal aan de Baanderherenweg. Zes jaar geleden verhuisde de winkel naar de Banier, om dit jaar opnieuw de overstap te maken naar een groter pand.

OP DE FOTO: Versmarkt Soussie is verhuisd naar de Ridder en opende dinsdag voor publiek. (Foto: Annelieke van der Linden).