lessen starten vanaf 9 september

Musicalschool F-Act verhuist naar Wilgenbroek

De Boxtelse musicalschool F-Act verhuist van gemeenschapshuis De Rots naar brede school Wilgenbroek. Vincent en Mathasja Renes van F-Act zijn helemaal in hun nopjes met de nieuwe locatie en hebben hoge verwachtingen van de samenwerking met de brede school.

De nieuwe locatie biedt volgens Vincent Renes meerdere mogelijkheden. ,,Bovendien is de brede school uitstekend toegespitst op de doelgroep van de musicalschool. F-Act is sinds 2011 actief in Boxtel en heeft na een bruisende start bijna alleen hoogtepunten gekend", aldus Renes. ,,Toch blijkt dat het voor veel mensen nog steeds niet bekend is dat Boxtel zo'n leuke en gezellige club in haar midden heeft. De school is bedoeld voor iedereen die er weleens aan gedacht heeft om op het toneel te stralen."

Renes rekent erop dat scholen, de jeugd en daardoor ook hun ouders, broertjes, zusjes, vrienden en vriendinnen via de brede school beter bereikbaar zijn omdat deze instelling een groot netwerk heeft.. ,,Dat krachtenbundeling met brede school Wilgenbroek hoog in het vaandel staat, bleek al bij het eerste gesprek. Ideeën voor de diverse samenwerkingsverbanden liggen nog op de tekentafel, maar het ziet er rooskleurig uit."

De musicalschool heeft drie leeftijdsgroepen die iedere woensdag vanaf 9 september gaan repeteren in de brede school aan de Dr. De Brouwerlaan: 8 tot 12 jaar, 13 tot 18 jaar en 18-plus tot 55.
Voor meer informatie of aanmelding, kunnen belangstellenden de website www.musicalfact.com raadplegen en zich aanmelden voor een gratis proefles.


nieuwe actie start vanaf 7 september

Plus Van der Horst zet straten in het zonnetje

Heel Boxtel maakt vanaf maandag 7 september kans om 'straat van de week' te worden bij supermarkt Plus Van der Horst, gevestigd aan de Van Beekstraat in de wijk Selissenwal. Vanaf woensdag 16 september wordt wekelijks een straat in het zonnetje gezet.

,,We willen op een ludieke manier de inwoners van Boxtel in het zonnetje zetten. Daarom gaan we vier weken lang elke keer een andere gedeelte van Boxtel benoemen tot 'straat van de week'", aldus eigenaar Ronald van der Horst. Inwoners maken kans op deze titel door een kassabon van Plus Van der Horst, voorzien van adres en contactgegevens, te deponeren in de speciale inleverton in de supermarkt. Wekelijks wordt hieruit een winnaar getrokken.

Degene die de straat heeft opgegeven, wint vijftig euro aan boodschappen. ,,Daarnaast ontvangen alle bewoners uit de straat een appeltaartje en korting op boodschappen. Bovendien wordt de straat feestelijk door ons versierd", laat Van der Horst weten. ,,We kijken ernaar uit om de eerste straat te mogen verrassen."

TOVERLAND

Daarnaast loopt bij Plus Van der Horst tot en met zaterdag 26 september nog een andere actie. Mensen kunnen zegels sparen waarmee ze korting krijgen op een bezoek aan attractiepark Toverland in

Economie

Sevenum. Bij iedere vijf euro aan boodschappen en bij actieproducten ontvangen klanten een zegel.

VOUCHER

Als er vijftien spaarzegels gespaard zijn, dan krijgt de klant een Toverlandvoucher waarmee hij met een aantrekkelijke prijs naar het attractiepark kan op 26 of 27 september of op 3 en 4 oktober.