LESSEN IN VUGHT EN 'S-HERTOGENBOSCH

Nieuw cursusaanbod bij

Avondopleidingen SKO

Avondopleidingen SKO verzorgt veel opleidingen en cursussen in de avonduren. Een groot aantal cursisten komt elke week naar school in Vught of in 's-Hertogenbosch en volgt daar de lessen in kleine groepen.

Met enthousiaste docenten voor de klas die het prettig vinden hun kennis en vaardigheden over te dragen aan de gemotiveerde leerlingen, werkt SKO al vele jaren op deze manier. Het zijn docenten die als doel hebben de cursisten te stimuleren en hen zoveel mogelijk te helpen bij hun studie.

Voor alle opleidingen van Avondopleidingen SKO kan een landelijk diploma worden behaald.

Opleidingsmogelijkheden zijn er op velerlei gebieden en op meerdere niveaus. Het aanbod bestaat onder meer uit diverse opleidingen op het gebied van boekhouden, loonadministratie, personeelszaken, middenstand en management. Op kantoorgebied zijn opleidingen voor mensen die aan de slag willen als telefoniste/receptioniste, administratief en commercieel medewerker, financiƫn en schriftelijke communicatie Nederlands.

Naast al deze opleidingen, die een half jaar tot een jaar duren, verzorgt Avondopleidingen SKO ook veel korte cursussen. Bij alle opleidingen en cursussen geldt dat eenmaal per week een les wordt verzorgd.

OPEN AVOND

Maandagavond 31 augustus houdt het instituut een open avond. Belangstellenden kunnen tussen 19.00 en 21.00 uur vrijblijvend binnenlopen op het Maurick College aan de Titus Brandsmalaan 1 in Vught. Docenten zijn aanwezig om meer te vertellen over de opleiding. Ook kan men het lesmateriaal inzien. Inschrijven voor de opleidingen die vanaf 7 september starten kan deze avond ook nog. Voor alle opleidingen van Avondopleidingen SKO kan een landelijk diploma worden behaald.

Meer informatie en aanmelding kan via www.AvondopleidingenSKO.nl of telefonisch via nummer (073) 656 22 77.