Afbeelding
Foto: Michaél Michiels

SPONSORAVOND IN HET STRUIFHUIS

Liempde loopt warm voor Samenloop voor Hoop

Met 1.500 wandelaars staat nu al vast dat de Samenloop voor Hoop die zaterdag 12 en zondag 13 september in Liempde wordt gehouden een succes gaat worden. Het wandelevenement voor KWF Kankerbestrijding omvat een ontelbaar aantal activiteiten die extra geld in het laatje brengen. Een van de blikvangers wordt de Vrienden voor het Leven-avond, die zaterdag 12 september op de rol staat in pannenkoekenrestaurant 't Struifhuis.

Michaél Michiels is een van de kartrekkers van de 'vriendenavond' waarvoor Jos Vervoort en Adrie van Osch van het Boxtelse duo Two of Us zijn benaderd. Het tweetal gaat vanaf 22.30 uur belangeloos optreden voor de naar schatting tweehonderd gasten die de organisatoren van Samenloop voor Hoop verwachten. ,,We zijn trots op een groot aantal sponsors die in geld of in natura minimaal 500 euro bijdragen aan het welslagen van de Samenloop voor Hoop", zegt Michiels. ,,We willen ze na de indrukwekkende kaarsenceremonie een vriendenavond aanbieden om elkaar te kunnen begroeten en eventueel te netwerken."

Naast sponsors heeft Michiels met zijn team ook een groot aantal ondernemers uit Liempde en Boxtel benaderd met de vraag of ze aan willen haken. Wie voor 150 euro een toegangskaart koopt, is welkom met twee personen en weet zich verzekerd van een bijzondere vriendenavond met muziek, hapjes en drankjes. Nu al hebben verschillende ondernemers zich aangemeld, maar Michiels rekent op nog meer animo.

VERZOEKNUMMERS

Two of Us werd enige tijd geleden door de organisatie van de Samenloop voor Hoop benaderd voor de vriendenavond. ,,Een eervol verzoek", zegt Jos Vervoort. ,,We spelen wel eens vaker voor een goed doel, maar meedoen aan zo'n groot evenement in Liempde is heel bijzonder." Met Adrie van Osch zal hij belangeloos optreden en de gasten trakteren op een lange reeks nummers van The Beatles, Roling Stones, The Who en The Kinks. ,,We staan open voor verzoeknummers, maar daarvoor moet natuurlijk wel een extra duit in het zakje gedaan worden", grinnikt Vervoort.

Een toegangskaart voor de Vrienden voor het Leven-avond op 12 september kost 150 euro. Belangstelling? Mail naar slvhliempde.sponsoring@gmail.com of bel Michaél Michiels, 06-53 14 54 49.

FOTO ONDER: Vrijwilligers van Samenloop voor Hoop Liempde sorteerden deze week alle shirts voor de deelnemers. (Foto: Michaél Michiels).