openingsfeest op zondag 30 augustus

Leden VC Blox nemen nieuwe zaal in gebruik

Vanwege de verhuizing naar sportcomplex De Braken maakt de Boxtelse volleybalclub Blox van de seizoensopening een groot feest. Zondag 30 augustus worden de hele middag activiteiten georganiseerd, waarvan een gedeelte ook toegankelijk is voor niet-leden.

Zo komt van 13.00 tot 16.00 uur het 'Join Volleybal'-team van de Nederlandse Volleybal Bond naar De Braken met verschillende attracties, zoals een smashmeter, spronghoogtemeter en springstadion. Kinderen tussen de 4 en 12 jaar die op een speelse manier kennis willen maken van de volleybalsport zijn welkom om deel te nemen.

Na deze activiteiten wordt om 16.15 uur de geheel vernieuwde zaal geopend, die bestaat uit twee trainingsvelden en een wedstrijdveld. Vervolgens wordt de zaal op 30 augustus meteen in gebruik genomen. Vanaf 16.30 uur start een clinic voor alle A- en B-jeugd van Blox onder leiding van Arnold van Ree. Deze ex-volleyballer, inmiddels actief als coach, schreef 122 interlands op zijn naam als spelverdeler van Oranje. De dag wordt om 18.00 uur afgesloten met een barbecue en feestavond voor alle leden van Blox.