Enkele deelnemers aan de eerste editie van de Bokselse Kwis werken aan de beantwoording van enkele vragen. De tweede editie van het evenement wordt gehouden op zaterdag 7 november. (Foto: Albert Stolwijk).
Enkele deelnemers aan de eerste editie van de Bokselse Kwis werken aan de beantwoording van enkele vragen. De tweede editie van het evenement wordt gehouden op zaterdag 7 november. (Foto: Albert Stolwijk). Foto: Albert Stolwijk

• TWEEDE EDITIE OP ZATERDAG 7 NOVEMBER • INSCHRIJVING START 1 SEPTEMBER

Bokselse Kwis brengt Boxtel massaal op de been

De tweede editie van de Bokselse Kwis wordt dit jaar gehouden op zaterdag 7 november. Teams die willen meedoen aan het evenement dat vorig jaar honderden liefhebbers op de been bracht, kunnen zich vanaf heden inschrijven. Alle teams strijden voor de hoogste eer én een zelfgekozen Boxtels goed doel.

De organisatie van de Bokselse Kwis is in handen van Patricia van Amelsvoort, Saskia Maltha en Marc Cleutjens. De vragen worden gebundeld in een vragenboek dat de teamcaptains op 7 november om klokslag 18.00 uur kunnen ophalen bij En Garde! aan de Markt. Als de klok van de Sint-Petrustoren elf keer slaat, moeten de antwoorden zijn ingeleverd.

Teams dienen beslist een flink aantal deelnemers te hebben. Ideaal is een team van tien tot vijftien deelnemers, die niet alleen op een zelf te kiezen hoofdkwartier aan de slag gaan. Enkele teamspelers dienen ook bereid te zijn vragen op locatie ergens in Boxtel te beantwoorden. Waar die vragen worden gesteld wordt vooraf niet bekendgemaakt. De organisatoren stellen drie geldprijzen ter beschikking voor de teams die de meeste punten scoren. De prijzen moeten geheel besteed worden aan een vooraf op te geven Boxtels goed doel.

Teams die willen meedoen aan de Bokselse Kwis, kunnen zich inschrijven via de website (www.debokstelsekwis.nl) of een e-mail sturen naar debokselsekwis@gmail.com. Deelname kost 25 euro per team. Vermeld bij de inschrijving de naam van het team en de captain, het adres van het hoofdkwartier, telefoonnummer, e-mailadres en het goede doel waarvoor gespeeld wordt.

De organisatoren roepen belangstellenden op snel in te schrijven. Binnenkort worden de eerste hints gepresenteerd.