Een foto uit de oude doos, gemaakt van de jonge amazones van De Pikeurtjes in Gemonde in 2004. (Foto: Albert Stolwijk).
Een foto uit de oude doos, gemaakt van de jonge amazones van De Pikeurtjes in Gemonde in 2004. (Foto: Albert Stolwijk). Foto: Marc Cleutjens

DE PIKEURTJES EN SINT-LAMBERTUS

Herinneringen ophalen bij reünie Ruitersport Gemonde in manege

Liefhebbers van de paardensport in Gemonde klokken zondag 6 september vast en zeker in bij de reünie van Ruitersport Gemonde. In manege Den Doolhof aan de Kaal Hoefsteeg zijn leden en oud-leden van rijvereniging Sint-Lambertus en ponyclub De Pikeurtjes welkom.

Zowel de manege als het buitenterrein zijn gereserveerd voor de reünie, die duurt van 14.00 tot 20.00 uur. Inmiddels hebben zich al veel leden en oud-leden aangemeld, maar de organisatoren rekenen op nog meer gasten die zich nog steeds kunnen aanmelden.

Deelname aan de reünie kost 15 euro per persoon, bezoekers tot en met 16 jaar hebben gratis toegang. De entree dient bij binnenkomst contant betaald te worden, er kan niet gepind worden. Voor jonge bezoekers is er een springkussen.

OUDE FOTO'S

De organisatoren van de reünie roepen leden en oud-leden op om oude foto's en filmpjes te delen met de andere bezoekers. Dat kan door de via e-mail op te sturen naar Ruitersport Gemonde. Het adres luidt ruitersportgemonde@hotmail.com. Opsturen per post kan ook: Schijndelsedijk 15, 5291 PL Gemonde.

Gemonde

Dansavond KBO

De afdeling Gemonde van de KBO houdt zaterdag 22 augustus van 20.00 uur tot middernacht een dansavond voor 40-plussers in zaal De Schuif aan de Dorpstraat. De muziek wordt verzorgd door deejay Harry, de entree bedraagt 1,50 euro per persoon.

Treinenbeurs

Vereniging Bestse Verzamelaars houdt zondag 6 september van 09.00 tot 14.00 uur een treinenbeurs in zaal De Schuif. De entree bedraagt 2 euro, kinderen tot 14 jaar mogen gratis naar binnen.

Tijdens de beurs worden tal van miniatuurtreinen en modelbouwaccessoires aangeboden.