Afbeelding
Foto: Marielle Wijffelaars

Gillen, smullen en lachen op de kermis

De eerste exploitanten reden maandagochtend al met hun kermisattracties het Breukelsplein en de Markt op. Vanaf dat moment was de opbouw van de Boxtelse kermis in volle gang. Als het volksfestijn morgen, vrijdag 14 augustus van start gaat kunnen kermisliefhebbers weer vijf dagen lang genieten van spannende attracties.

Op het Breukelsplein werd gisteren volop gebouwd aan de Enterprise. De attractie keert na 27 jaar weer terug op de Boxtelse kermis. In gondels zonder beugel gaan waaghalzen meerdere keren over de kop en misschien zelfs wel achteruit...

Maar ook op de Markt is van alles te beleven. Onder meer de populaire Booster is weer te vinden voor het gemeentehuis. Geen zin in enerverende ritjes? Dan is de tegenovergelegen kraam met kermiskoeken een alternatief. Jaarlijks staat de kraam in Tilburg, maar deze keer is ook gekozen voor een uitstapje naar Boxtel.

De kermis wordt morgen om 18.45 uur geopend door de rapper Yes-R. Tot en met woensdag 19 augustus kunnen kermisliefhebbers terecht op het Breukelsplein en de Markt voor spectaculaire attracties én allerlei versnaperingen. Daarnaast hebben de horecaondernemers hun terrassen klaarstaan voor het uitgaanspubliek. Op pagina 12 en 13 meer aandacht voor de kermis in Boxtel.

FOTO BOVEN: De opbouw van de Enterprise was gisteren in volle gang. De attractie is te vinden op het Breukelsplein. (Foto: Peter de Koning).