'hij is op meerdere posities inzetbaar'

Van der Struijk schittert jaar langer bij Willem II

Voetbalclub Willem II heeft overeenstemming bereikt met Frank van der Struijk (30), de voetballer uit Lennisheuvel, over een nieuw eenjarig contract. De ervaren verdediger heeft in de voorbereiding al geruime tijd meegetraind bij de Tilburgse club.

,,We zijn tevreden dat we Frank alsnog aan de selectie kunnen toevoegen. Met zijn ervaring en kwaliteiten is hij een zeer belangrijke speler die op meerdere posities inzetbaar is", aldus technisch manager Carlos Aalbers: '

Van der Struijk startte zijn profcarrière bij Willem II in 2003 en speelde er vijf seizoenen. Tijdens zijn periode bij de Tilburgse club kwam hij voor Nederland uit op het WK onder 20. In de zomer van 2008 vertrok Frank naar Vitesse, waar hij ook snel een basisplaats veroverde. Hij werd in 2009-2010 een half jaar uitgeleend aan Willem II, maar keerde het seizoen daarna terug in Arnhem. In totaal speelde hij al ruim 250 wedstrijden in het betaald voetbal. De profvoetballer uit

Postduiven

Boxtelse duiven vliegen uit Laon

Leden van de Boxtelse postduivenvereniging De Luchtpost namen zaterdag deel aan een vlucht vanuit Laon. Zowel de oude als jonge duiven kwamen in actie.

Marco en Nicole Verbeek klokten de snelste jonge duif en werden ook eerste in de C.C. Midebo. Het tweetal bezette ook de posities 5, 6, 8, 10, 12 en 14.

Overige resultaten: 2, 4 en 7. Roland v.d. Langenberg; 3, 7 en 13. Frans v. Laarhoven: 11, 17 en 18. Ad Blummel.

Tien leden lieten in totaal 127 oude duiven los. Roland van de Langenberg bezette de posities 1, 7, 8, 9, 10, 23 en 24.

Overige resultaten: 2, 4, 13, 15 en 21. Combinatie Van Rooy/Platenburg; 3 en 12. Marco & Nicole Verbeek; 5, 11, 14, 19, 20 en 22. Berrie v.d. Brand/Jaap Rademaker; 6 en 16. Frans v. Laarhoven; 17, 18 en 25. Theo v.d. Langenberg.

Lennisheuvel heeft altijd de wens gehad om in het buitenland te voetballen. Onlangs liep hij nog stage bij het Engelse Portsmouth, een club die een aantal jaar geleden nog in de Premier League actief was. Door financieel wanbeleid daalde 'Pompey' echter af naar League Two, het vierde niveau.


Blox viert feest

in De Braken

Volleybalclub Blox opent het nieuwe seizoen met een groot feest op zondag 30 augustus in haar nieuwe onderkomen: sportcomplex De Braken. De vereniging is verhuisd en vertrokken uit sporthal De Dommel. Een deel van de feestelijke activiteiten is openbaar.

De Nederlands Volleybal Bond (NeVoBo) is gestart met de promotiecampagne Join Volleybal. Bekende volleybalnamen gaan het land in om clinics en workshops te verzorgen. In De Braken zorgt het team tussen 13.00 en 16.00 uur voor een speciale 'tour' van verschillende attracties. Deze activiteiten zijn ook bedoeld voor niet-leden die kennis willen maken met de volleybalsport. Vervolgens wordt om 16.15 uur de 'Blox-zaal' in De Braken officieel geopend en tussen 17.00 en 18.00 uur krijgen de A- en B-jeugd en het eerste mannenteam een clinic. Leden kunnen zich aanmelden via vcblox@hotmail.com. Dat geldt ook voor de barbecue, die na afloop voor alle Bloxleden vanaf de B-jeugd wordt georganiseerd.