Afbeelding
Foto: Albert Stolwijk

huldiging door trouwe supporters

Willem van de Kerkhof

ODC-speler van het jaar

De fanatieke fans die bij elke thuiswedstrijd op de in 1991 in gebruik genomen tribune, genaamd De Pantserhoek, staan, zetten jaarlijks een speler van de ODC-selectie in de schijnwerpers. Dit jaar werd centrale verdediger Willem van de Kerkhof gehuldigd als meest waardevolle speler van het seizoen 2014-2015.

Voorafgaand aan de training van de ODC-selectie werd Van de Kerkhof dinsdag door de supporters van gehuldigd. Namens de trouwe aanhangers reikte Jan van den Aker een bloemetje en een aandenken uit aan de voetballer. Vervolgens was het voor de speler weer tijd om te trainen...

Met zijn sterke spel had Van de Kerkhof een belangrijk aandeel in de topprestatie die de tricolores afgelopen seizoen leverden door als nieuwkomer in de tweede klasse op de vierde plaats te eindigen.

Het is voor het vijfde jaar op rij dat de ODC-supporters de speler van het jaar kiezen. Vorig jaar werd ODC-spits Remco Schellekens in het zonnetje gezet.

FOTO ONDER: Willem van de Kerkhof (midden) werd dinsdag door supporters van de Pantserhoektribune in het zonnetje gezet. (Foto: Albert Stolwijk).


Open trainingen
G-voetbal ODC

De afdeling G-voetbal bij ODC organiseert in september in sportpark Molenwijk op dinsdagavond open trainingen voor mensen met een beperking.

Belangstellenden dienen zich op de dinsdagavonden om 18.30 uur te melden in ODC-kantine De Boemerang aan de Platanenlaan bij trainingscoördinator Ariën Egge. Hij verstrekt ook de nodige informatie omtrent het G-voetbal.

Wie mee wil trainen moet zorgen voor sportkleding, voetbalschoenen, scheenbeschermers en badslippers (om na afloop te douchen). Deelname aan de open trainingsavonden is gratis.