Afbeelding
Foto: Marielle Wijffelaars

volledige opbrengst naar samenloop voor hoop

DVG-kalender trekt bekijks in Liempde

De verkoop van armbandjes, ansichtkaarten en potjes jam of de organisatie van een bootcamp. De groepen die in het weekend van 12 en 13 september deelnemen aan de Samenloop voor Hoop Liempde bedenken allerlei initiatieven om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. De selectie van voetbalclub DVG kwam met een wel heel ludiek idee: een spannende kalender...

Op de eerste avond van de Liempdse kermis werd zaterdag de kalender gepresenteerd aan het publiek. Alle voetballers van het eerste team van DVG zijn eind juni op de foto gezet door Manon Nijssen. ,,Er werd tijdens de presentatie flink door de kalender gebladerd. Geen enkele speler had namelijk nog het definitieve resultaat gezien", vertelt Margo Brands. Zij kwam samen met haar man Arthur, leider van de DVG-selectie, op het idee een kalender te maken.

Er zijn 250 kalenders gedrukt, ze kosten tien euro per stuk en zijn verkrijgbaar bij café De Durpsherberg, de DVG-kantine of via e-mailadres arthurbrands@home.nl. ,,Ik hoop dat het een mooi bedrag oplevert voor de Samenloop voor Hoop. Het is fijn om te zien dat iedereen zich belangeloos in wil zetten voor zo'n kalender", aldus Brands.

OP DE FOTO: In café De Durpsherberg in Liempde werd zaterdag driftig gebladerd door de DVG-kalender. De selectie van de Liempdse voetbalvereniging liet zich eind juni door Manon Nijssen (rechts) fotograferen. (Foto: Albert Stolwijk).