Tennislessen stonden dagelijks op het programma bij de zeskamp van LTV Munsel. Deze werden afgewisseld met leuke uitstapjes. (Foto: René van der Heijden - LTV Munsel).
Tennislessen stonden dagelijks op het programma bij de zeskamp van LTV Munsel. Deze werden afgewisseld met leuke uitstapjes. (Foto: René van der Heijden - LTV Munsel). Foto: Marielle Wijffelaars

26 jeugdleden van LTV Munsel nemen deel aan zeskamp

Tennislessen, uitstapjes en zwemmen

Bij de Boxtelse tennisvereniging LTV Munsel werd vorige week een tenniskamp gehouden. In totaal deden 26 jeugdleden van de club mee aan het kamp waarbij tennislessen werden gecombineerd met uitstapjes.

Op maandag stonden clinics op het programma, drie leraren zorgden ervoor dat er flink werd geoefend op de tennistechniek van de deelnemers. Na de gezamenlijke lunch gingen de leden zwemmen bij Het Dommelbad.

Na de lessen op dinsdag, wandelde de groep naar activiteitenboerderij 't Dommeltje waar de boerenlympics werden gehouden. De leden van LTV Munsel deden mee aan diverse spelletjes waarbij ze kennismaakten met allerlei onderdelen van het boerenleven.

BARON 1898

Op woensdag toog de groep met een Amerikaanse schoolbus naar attractiepark De Efteling in Kaatsheuvel. Natuurlijk werd ook de nieuwste achtbaan Baron 1898 uitgeprobeerd. Donderdag werd er geluncht en aansluitend stonden er weer tennislessen op de planning. Na een gezamenlijke maaltijd - frietjes natuurlijk - werd een wedstrijd gehouden met een servicemeter, hierbij konden de jonge tennissers leuke prijzen winnen.

Na afloop werd er geoefend met het ballenkanon én werd het paviljoen ingericht met slaapzakken en luchtbedden; de deelnemers mochten in het clubhuis blijven overnachten. Met een afsluitend toernooi kwam vrijdag een einde aan de zeskamp.

Voetbal

Bekerderby dag eerder

De voetbalderby voor de KNVB-beker die Boxtel en ODC in sportpark Munsel is in onderling overleg verplaatst naar zaterdag 22 augustus. Vorige week werd nog gemeld dat de ontmoeting tussen bij Boxtelse elftallen een dag later zou plaatsvinden. De klassieker begint om 18.00 uur.