Allerlei Volkswagens konden zondag worden bewonderd bij museum Classic Park aan de Koppenhoefstraat in Boxtel. (Foto: Albert Stolwijk).
Allerlei Volkswagens konden zondag worden bewonderd bij museum Classic Park aan de Koppenhoefstraat in Boxtel. (Foto: Albert Stolwijk). Foto: Marielle Wijffelaars

evenement voor trotse autobezitters

Oude Beetles veroveren museum Classic Park

Bij automuseum Classic Park aan de Koppenhoefstraat in Boxtel waren zondag allerlei oude én nieuwe Volkswagens te vinden. Tijdens het evenement 'Beetles in Boxtel' lieten autobezitters vol trots hun oldtimers en nieuwe exemplaren zien aan publiek.

Classic Park organiseert regelmatig evenementen waarbij telkens een ander automerk centraal staat. Een maand geleden werd al een speciale dag voor bezitters van een Daf gehouden.

Tijdens 'Beetles in Boxtel' was het parkeerterrein van het automuseum gevuld met allerlei kleurrijke Volkswagens. De bekende kevers ontbraken natuurlijk ook niet. Het bezoekersaantal viel wat tegen, maar dat wijdt het museum aan de vakantietijd.

KLASSIEKERS

Ook de komende weken staan nog diverse activiteiten op de agenda van Classic Park. Zondag 9 augustus vindt het evenement Mopeds, Coats & Helmets plaats, een happening speciaal voor liefhebbers van bromfietsen. Best of British wordt zondag 30 augustus gehouden. Tijdens dit evenement staan klassieke of exclusieve auto's van Engelse makelij centraal, verschillende Britse automerken zullen present zijn.

Boxtel

Garagesale

Lies van Horen en Sally Leermakers houden vanaf morgen, vrijdag 7 augustus tot en met zondag 9 augustus een garagesale. Aan de Deken Spieringsstraat 22 in Boxtel verkoopt het tweetal onder meer patchwork en 3D-kaarten. Bezoekers kunnen op vrijdag terecht van 17.00 tot 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 11.00 tot 16.00 uur.

Een week later, zondag 6 september is het de beurt aan Japanse auto's tijdens de Japan Classic Day. Op het terrein zijn allerlei exclusieve Japanse auto's te bewonderen. De American Day tenslotte, vindt plaats op zondag 20 september. Het draait dan allemaal om de Amerikaanse klassiekers.

MEER INFORMATIE

Meer weten over deze evenementen? Kijk dan op www.classicpark.nl.