Luke Thomassen en zijn vriendin Kirsten Mestrum hebben vorige week samen met de andere bewoners van nieuwbouwproject Panta Rhei de sleutel van hun woning ontvangen. En dus wordt er deze zomer geen vakantie gevierd, maar hard gewerkt... (Foto: Henk van Weert).
Luke Thomassen en zijn vriendin Kirsten Mestrum hebben vorige week samen met de andere bewoners van nieuwbouwproject Panta Rhei de sleutel van hun woning ontvangen. En dus wordt er deze zomer geen vakantie gevierd, maar hard gewerkt... (Foto: Henk van Weert). Foto: Henk van Weert

Samen bouwen aan een toekomst in de Pierre Janssenstraat

Sinds zaterdag heeft Boxtel een Pierre Janssenstraat, genoemd naar de kunstschilder die van 1898 tot zijn dood in 1952 ontelbare portretten, landschappen en stillevens produceerde. Luke Thomassen en Kirsten Mestrum komen er te wonen op nummer 7. Vorige week kregen ze de sleutel van hun nieuwe huis. En dus is het tijd om te klussen. ,,Nee, vakantie vieren is er dit jaar niet bij", grinnikt Luke. Glunderend vult Kirsten aan: ,,Maar het is niet erg dat we niet op reis kunnen. We zijn dolgelukkig met ons nieuwe stekje." Lees meer over Kirsten en Luke én over de onthulling van het straatnaambord op pagina 5. (Foto: Henk van Weert).