MEDEWERKERS STEKEN OP 3 OKTOBER HANDEN UIT DE MOUWEN

Rabobank zoekt vrijwilligersactiviteiten

Rabobank Hart van De Meierij organiseert op zaterdag 3 oktober een vrijwilligersdag, waarbij meer dan honderd medewerkers van de bank zich gaan inzetten bij activiteiten in de regio. Verenigingen en stichtingen die vrijwilligers bij een activiteit kunnen gebruiken, kunnen zich vóór 26 augustus aanmelden bij de Rabobank.

De bankmedewerkers gaan op 3 oktober tussen 09.30 en 13.00 uur aan de slag in de gemeenten Boxtel, Sint-Michielsgestel, Schijndel en Sint-Oedenrode. ,,Als coöperatieve bank vinden wij betrokkenheid bij de lokale gemeenschap erg belangrijk", laat Rabobank Hart van de Meierij weten. Het doel van de vrijwilligersdag is ook om medewerkers te laten ervaren wat vrijwilligerswerk is. ,,Hopelijk verlaagt dat ook de drempel om in de toekomst individueel en structureel vrijwilligerswerk te gaan doen."

LIK VERF

Mensen die vrijwilligers bij reguliere activiteiten kunnen gebruiken of juist bij taken die zijn blijven liggen, kunnen dit kenbaar maken via het inschrijfformulier op de website www.rabobank.nl/hvdm. Voorbeelden van activiteiten zijn een clubhuis dat een lik verf nodig heeft, lichte onderhoudswerkzaamheden op het terrein van een vereniging of de begeleiding van zorgbehoevenden.

Bel voor meer informatie met de afdeling Marketing, Communicatie en Coöperatie via telefoonnummer (0413) 49 14 20.

Boxtel

Handpoppen

Handpoppenspeelster Jet Donkers uit Haaren houdt vrijdag 7 augustus vanaf 14.00 uur een voorstelling in de huiskamer van de Kinderboerderij aan het Apollopad. Het verhaal gaat over het lenige boerderijvarkentje Rietje. Iedereen is welkom, de toegang is gratis.