Afbeelding
Foto: Albert Stolwijk

BOEKPRESENTATIE IN LIEMPDE

Esther van Heerebeek schrijft boek over tarot

Met de publicatie van een boek over de eeuwenoude symbolentaal tarot heeft Esther van Heerebeek (1975) deze week een bijzonder boekwerk gelanceerd. in 'Tarot voor beginners' schrijft ze in begrijpelijke taal over tarot en stelt ze alle 78 kaarten voor.

'Tarot voor beginners' is geschikt voor iedereen die meer wilt weten en leren over de eeuwenoude symbolentaal. Op een eenvoudige, praktische, nuchtere en toegankelijke wijze worden alle kaarten onder de loep genomen en besproken. Ook de geschiedenis, manier van werken, diverse legpatronen en verschillen tussen kaarten en overige orakels wordt uitgelegd.

,,Op deze manier ben je snel zelf in staat om de rijke betekenis van deze taal te begrijpen en zelf toe te passen", legt Van Heerebeek uit. De Liempdse heeft een praktijk voor tarot, astrologie en numerologie in haar woonplaats. Daar verzorgt ze consulten, cursussen en workshops en schrijft ze wekelijks horoscopen voor bladen in Nederland en België. Zij heeft als auteur reeds meerdere titels op haar naam staan.

,,Met 'Tarot voor beginners' heb je een gedegen en compleet basisboek in handen, dat je altijd weer als naslagwerk kunt gebruiken", meent de schrijfster. ,,Laat de boeiende wereld van de tarot ook een verrijking in jouw leven zijn."

Het boek telt 115 pagina's en is onder meer verkrijgbaar bij de webshop van Bol.com.


Kermisvissen in Liempde

Visvereniging De Laatste Kans houdt zaterdag 1 augustus de jaarlijkse kermisviswedstrijd. De wedstrijd valt traditiegetrouw samen met de kermis die dat weekeinde in Liempde wordt gehouden.

Het kermisvissen wordt gehouden bij visvijver Den Hulzer nabij de rijksweg A2 en het Duits Lijntje. Deelnemers kunnen zich tot en met 28 juli inschrijven voor de wedstrijd, die duurt van 13.00 tot 16.00 uur.

Deelname is uitsluitend bedoeld voor leden van de volgende visclubs uit de regio: De Laatste Kans (Liempde), Ons Genoegen (Boxtel), BHV Boskant, het Hoefijzer (Olland) en ERHV (Sint-Oedenrode).

Vissers die willen meedoen, kunnen zich op meerdere plekken inschrijven. Dat kan bij café De Ploeg in Liempde, dierenspeciaalzaak Dobey in Oosterhof (Boxtel), De Borchmolen in Sint-Oedenrode en bij secretaris P. van de Ven van De Laatste Kans. Hij woont op het adres De Wilgen 19 in Liempde, telefoon (0411) 63 13 47.