Afbeelding
Foto: Albert Stolwijk

ensembles fanfare concordia laten van zich horen

Opvoering in pastorietuin slaat aan

Vanwege de restauratie van de kiosk vond het traditionele Zomerconcert van fanfare Concordia in Liempde dit jaar niet plaats in het Concordiapark, maar in de pastorietuin. Bezoekers konden staand en zittend genieten van de klanken van de verschillende afdelingen van de muziekvereniging.

Fanfare Concordia had de mogelijkheid om uit te wijken naar de binnenlocaties rondom de pastorietuin en de Sint-Jans Onthoofdingkerk, maar dat was zondag niet nodig. Het weer was goed genoeg voor een buitenconcert. Op verschillende locaties brachten ensembles van de verenging allerlei liederen te gehore. Iedere instrumentengroep van het fanfareorkest en de Be Cool-groepen kwamen aan bod.

Aansluitend aan de miniconcerten brachten de fanfare en de slagwerkgroep een zomers concert ten gehore. De slagwerkgroep had vorige week maandag al een generale repetitie. Vaandeldrager Piet Smulders nam het initiatief voor deze succesvolle openbare repetitie aan het Schoolpad, nabij het onlangs gerealiseerde ouderencomplex de Witte School.

Dinsdag vond de laatste repetitie van fanfare Concordia plaats voor de zomervakantie.

FOTO ONDER: Op een aantal locaties in de Liempdse pastorietuin brachten de verschillende ensembles van fanfare Concordia zondag zomerse muziek ten gehore. De tuin vormde dit jaar het decor van het concert vanwege de restauratie van de kiosk. (Foto: Albert Stolwijk).