Marcel Vermeiren, Marcel Roos, Maureen van Heertum en Werner Dekkers houden vrijdag 9 oktober de tweede Lennisquizzz. Vorig jaar bracht het viertal zo'n 250 enthousiaste deelnemers op de been. (Foto: Peter de Koning).
Marcel Vermeiren, Marcel Roos, Maureen van Heertum en Werner Dekkers houden vrijdag 9 oktober de tweede Lennisquizzz. Vorig jaar bracht het viertal zo'n 250 enthousiaste deelnemers op de been. (Foto: Peter de Koning). Foto: Marc Cleutjens

START INSCHRIJVING

Lennisquizzz

krijgt reprise

Marcel Roos, Werner Dekkers, Marcel Vermeiren en Maureen van Heertum tekenen vrijdag 9 oktober voor de tweede editie van de Lennisquizzz. De dorpsquiz duurt van 19.00 tot 23.00 uur en de organisatoren rekenen ook dit jaar op veel enthousiaste deelnemers.

Na het grote succes van vorig jaar belooft de Lennisquizzz volgens het viertal opnieuw een mooi evenement te worden. Vorig jaar deden zeventien teams mee en gingen zo'n 250 deelnemers aan de slag met de breinbrekers.

Dekkers: ,,Evenals vorig jaar zullen er dit jaar vragen in zitten die gaan over Lennisheuvel en over Boxtel, maar de bedoeling van de Lennisquizzz is dat het ook goed te doen is voor mensen van buiten Lennisheuvel. Dus ook mensen die niet uit het dorp komen, kunnen prima meedoen. Dit jaar zijn er enkele leuke onderdelen toegevoegd, zodat er ook meer actie buiten in het dorp plaats zal vinden."

Wie meedoet, kan op 9 oktober om 19.00 uur het vragenboek ophalen in gemeenschapshuis Orion. Vervolgens wordt dit boek meegenomen naar de thuisbasis van het team. Dit moet in Lennisheuvel zijn. Om uiterlijk 23.30 uur moet het vragenboek met alle antwoorden worden ingeleverd bij Orion. De prijsuitreiking volgt op 31 oktober.

Om de vragen goed op te lossen is het volgens Dekkers verstandig om een flink team van 8 tot 15 personen samen te stellen met kennis over veel verschillende onderwerpen. Van elk team moet minimaal één deelnemer woonachtig zijn in Lennisheuvel. Het inschrijfgeld bedraagt 25 euro, inschrijven kan tot 15 september.

Meer weten? mail naar het team van de Lennisquizzz: LENNISQUIZZZ@outlook.com.