Vrienden van Boxtel Live met tal van lokale talenten

Lionsclub Dommel & Aa houdt zaterdag 7 november een feestelijke benefietavond. In Podium Boxtel laten artiesten - met Boxtelse roots - hun talenten zien. De opbrengst is bestemd voor de stichting Kunst & Kidz.

Tijdens het evenement Vrienden van Boxtel Live worden de ruimtes in de theateraccommodatie aan de Burgakker omgebouwd tot een Kleinkunst Theater en Grand Café. In de foyer komt een roulettetafel, de grote zaal verandert in een balzaal. De Stripe Big Band speelt onder meer jazz, swing en latin en ook Gazzerop betreedt het podium. Ook is er een discofeest met muziek van deejay Peter van As én brengt Harry Hendriks pure muziek ten gehore. Samen met Roeland Heesbeen, WIllem den Brabander en Henny van den Boom staat hij garant voor een gezellige avond. Karin Tooren speelt in het Kleinkunst Theater op haar dwarsfluit, Fons van Asten brengt gedichtjes en Marco Bressers laat zien dat hij een écht podiumdier is.

ONBEREIKBAAR

Lions-president Ferdy Steger maakte tijdens de presidentswissel al bekend dat Kunst & Kidz het komende jaar het goede doel is. De stichting heeft als doelstelling kinderen van 6 tot en met 12 jaar gratis te laten proeven aan workshops kunst en cultuur. Zo krijgen ze de kans kunstwerken te exposeren en podiumkunst te laten zien. De workshops worden gegeven voor professionals. ,,Omdat subsidies zijn weggevallen, is het volgen van kwalitatief goed onderwijs in kunst en cultuur voor een grote groep kinderen onbereikbaar geworden. Het draagt in grote mate bij aan het leren creatief en oplossingsgericht te denken", aldus Steger.

Kaarten voor de grote benefietavond kosten 19,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.podiumboxtel.nl én bij de verkooppunten bij Jumbo in Oosterhof, Hebbes aan de Markt of drogisterij Bewust Beter in Liempde. Ook is het mogelijk een VIP-arrangement te boeken voor 95 euro. Meer informatie: www.lionsclubdommelenaa.nl. Of kijk op de Facebook-pagina: www.facebook.com/vriendenvanboxtellive.