Afbeelding
Foto: Peter de Koning

FAC beste in BBO volleybal

In sportcomplex De Braken is de dinsdagavond steevast gereserveerd voor het volleybal van de BBO. Dinsdagavond sloten de volleyballers het seizoen af met de wedstrijden om promotie en degradatie.

Van begin september 2014 tot eind juni 2015 namen 35 teams deel aan de volleybalcompetitie. Fanatiek sporten en onderlinge gezelligheid stonden ook dit seizoen centraal. Het BBO volleybal is verdeeld over vier klassen die het afgelopen seizoen vier competitieronden speelden. De nummer één promoveerden naar een klasse hoger, de nummer laatst zakten een klasse. De teams die als tweede en als tweede van onder eindigden, speelden dinsdag om promotie of klassenbehoud.

Algemeen kampioen werd ook dit jaar FAC Hypotheken. Dit team was veruit het sterkst in de eerste klasse en eindigde in alle vier de competitieronden bovenaan. De beker voor het team dat in de tweede, derde en vierde klasse de meeste punten behaalde, is dit seizoen voor het team Fassbender Autobedrijf, de kampioen in de tweede klasse.

BBO volleybal blijft populair. Voor komend seizoen hebben zich al 34 teams aangemeld en belangstellenden zijn welkom. Meer info: www.bbo-volleybal.nl.

Uitslagen dinsdag 30 juni

PROMOTIE/DEGRADATIE

Rotom - Oude Ballen        2-0

Van Oirschot - Hart v. Boxtel        2-0

Clic Visuals - Brabant Sports        1-2

OP DE FOTO: Beeld uit het duel tussen eersteklasser Rotom (lichtblauw) en tweedeklasser Oude Ballen (donkerblauw). Rotom won en handhaaft zich op het hoogste niveau. Oude Ballen blijft in de tweede klasse. (Foto: Peter de Koning).