Afbeelding
Foto: Peter de Koning

VEEL MUZIEKLIEFHEBBERS OP BEACH BREAK EN LIVE IN LIEMPDE

Boxtel en Liempde vieren de zomer

Dansen tot in de kleine uurtjes op de Markt in Boxtel. Of lekker onderuit zakken in een achtertuin in Liempde bij live muziek of stand-up comedy. Het kon allemaal tijdens een swingende editie van de Rabo Beach Break in hartje Boxtel en de eerste aflevering van cultureel huiskamerfestival Live in Liempde. Beide evenementen brachten honderden liefhebbers op de been die uitbundig de zomer begroetten.

De ingrediƫnten van Rabo Beach Break zijn genoegzaam bekend. Maar organisator Jip van Krieken slaagt er met zijn team elk jaar in records te breken. Dit jaar waren er meer dan vierhonderd beachvolleyballers op de met zand bedekte Markt en waren enkele deejays ingevlogen om een zinderend dancefeest te bouwen.

Dat gold ook voor Liempde waar Live in Liempde verraste met optredens van Harry Hendriks in een bakhuis, Jeroen Kant in een huiskamer, eenakter Anders in klompenmakerij Traa en cabaret van Jeroens Clan in een achtertuin. Ruim tweehonderd bezoekers trokken van podium naar podium. Live in Liempde is een blijvertje.

Brabants Centrum staat in deze editie uitgebreid stil bij beide evenementen.

FOTO BOVEN: Deejay Sophie's Choice in actie op de Markt. (Foto: Peter de Koning).