Afbeelding
Foto: Marielle Wijffelaars

Torenspelers uit Tilburg brengen Stilte naar Boxtel

Teatergroep Torenspelers Tilburg speelt donderdag 9 en zondag 12 juli de voorstelling Stilte in café 't Renpaard in Boxtel. In het stuk is de Boxtelse Marie-Jeanne van Zon - bekend van Boxtheater - te zien.

Stilte gaat over een familie die samen een hotel runt dat in verval is geraakt. De leden zitten vast in de onderlinge verhoudingen en in patronen. Allemaal proberen ze eruit te komen, maar ze durven de stap om écht afstand te nemen niet te zetten. Daan Joosen is de regisseur van het toneelstuk van de hand van de Scandinavische schrijver Lars Norén. Van Zon is te zien als de werkster die de onderlinge verhoudingen tussen de familieleden observeert.

De Torenspelers speelden Stilte eerder al in een café in Tilburg. Omdat Van Zon uit Boxtel komt, werd besloten ook in deze gemeente de voorstelling op de planken te brengen. De keus viel op 't Renpaard aan de Esschebaan.

Stilte is op donderdag 9 en zondag 12 juli om 20.00 uur te zien in 't Renpaard. Kaartjes kosten 12,50 euro en zijn verkrijgbaar via e-mailadres kaartjes@torenspelers.nl.