Afbeelding
Foto: Annelieke van der Linden

DVG eert vrijwilligers
en jeugdkampioenen

Voetbalvereniging DVG sloot zaterdag het seizoen af met een regionaal toernooi voor de F-jeugd en de mini's en een penaltytoernooi voor de Liempdse D- en E-teams, georganiseerd door de nieuwe jeugdactiviteitencommissie. Aansluitend werden de jeugdkampioenen van afgelopen seizoen en een aantal vrijwilligers van DVG in het zonnetje gezet.

Monique Versleijen, voorzitter van de jeugdcommissie, riep Jan van der Velden en Harrie Bressers naar voren. Samen zorgde het duo voor vijftig jaar actief leider- en trainerschap. Van der Velden is al twintig jaar actief, terwijl Bressers de voetbalclub al dertig jaar ondersteunt. Frank Voets nam na vele jaren als actieve vrijwilliger, waarvan acht jaar als bestuurslid, afscheid en werd ook in het zonnetje gezet.

Voorzitter Wim Braken van de supportersvereniging DVG reikte de jeugdawards uit, de ereprijzen voor vrijwilligers die zich al geruime tijd inzetten binnen de jeugdafdeling als leider, trainer of scheidsrechter.

Pupilleke en juniorke

Dit jaar werd 'Het Pupilleke' uitgereikt aan René Knoops, 'Het Junioorke' aan Johan van den Heuvel en de Gouden Fluit ging naar zijn zoon Jorn.

Tot slot werden voorjaarskampioenen B2, E4 en ME1 en bekerwinnaar E1 op het podium geroepen voor een huldiging.

FOTO BOVEN: DVG-team B2 trad in speciale kampioensshirts naar voren. Ook E4, ME1 en bekerwinnaar E1 werden zaterdag door de Liempdse voetbalclub gehuldigd. (Foto: Gerard Schalkx).