Meespelen en -zingen met StrammerMax, dat kan op 18 juli bij Vandaag Kookt. (Foto: Albert Stolwijk).
Meespelen en -zingen met StrammerMax, dat kan op 18 juli bij Vandaag Kookt. (Foto: Albert Stolwijk). Foto: Albert Stolwijk

ROCKBAND ONTVANGT GASTSPELERS

Zingen met StrammerMax

op bühne Vandaag Kookt

De Boxtelse rockformatie StrammerMax heeft het initiatief genomen voor een bijzonder muzikaal optreden. Zaterdag 18 juli wordt bij restaurant 'Vandaag Kookt' aan het Stationsplein een muzikale en vocale avond georganiseerd.

Gevoed met een brok inspiratie en een minimale geluidversterking gaat de gelouterde Boxtelse band in repetitiestijl een klinkende presentatie verzorgen met actieve deelname van een aantal gastspelers. Vooropgezet doel van de meeting is op ongedwongen wijze en in een prettige atmosfeer met elkaar muziek maken.

StrammerMax doet een inspirerend beroep op zangers en muzikanten om mee te doen. De bandleden staan er zelfs niet van te kijken als de presentatie desgewenst wordt overgenomen. Daarom is het van belang dat potentiële gastmuzikanten en -zangers op zo kort mogelijke termijn kenbaar maken in welke vorm zij aan deze avond willen deelnemen. Te denken daarbij valt aan zingen, gitaar- en/of pianospel, bas, drums of elk ander instrument.

AANMELDEN

Aan de hand van het ongetwijfeld gevarieerde aantal aanmeldingen gaat StrammerMax aan de slag met het samenstellen van een leuk en aantrekkelijk programma. Bij de opgave kunnen de gastspelers aangeven of zij met een eigen nummer deelnemen, dan wel een keuze willen maken uit het repertoire van de Boxtelse band.

Aanmelding kan via e-mail: japgeel@kpnmail.nl of telefoonnummer 06-53 94 76 61. Men ontvangt dan zo snel mogelijk een bevestiging van deelname en tevens bericht van de repetitiedatum. Het optreden vindt plaats op zaterdag 18 juli van 21.00 tot 24.00 uur. Afhankelijk van de weersomstandigheden wordt gekozen voor een terrasconcert bij 'Vandaag Kookt' of een optreden in het restaurant aan het Stationsplein 4.

VOORAF DINEREN

Vóór het optreden op zaterdag kan men hier ook van een diner genieten. Aanmelding bij Jan Bergman, telefoon 06-23 99 42 58 of Juliëtte Borghans, 06-44 24 86 54.

Boxtel

Dag van Succes

De feestelijke jubileumeditie van de zogeheten Dag van Succes wordt woensdag 10 juni gehouden van 12.00 tot 17.00 uur in Sint-Ursula aan de Baroniestraat. De bijeenkomst gaat over de voor- en vroegschoolse educatie (vve) met het zogeheten Boxtels Model als onderlegger. Medewerkers en partners die te maken met voor- en vroegschoolse educatie zijn hierbij aanwezig. Er is onder meer aandacht hoe er in Boxtel wordt samengewerkt op dit gebied.