Lekker struinen langs de vele kramen en af en toe even stilstaan om bepaalde artikelen wat beter te bekijken. De vele bezoekers vermaakten zich prima tijdens de braderie en vlooienmarkt op Tweede Pinksterdag in Gemonde. (Foto: Peter de Koning).
Lekker struinen langs de vele kramen en af en toe even stilstaan om bepaalde artikelen wat beter te bekijken. De vele bezoekers vermaakten zich prima tijdens de braderie en vlooienmarkt op Tweede Pinksterdag in Gemonde. (Foto: Peter de Koning). Foto: Peter de Koning

Gezellige drukte

bij braderie in

hartje Gemonde

Het centrum van Gemonde vormde op Tweede Pinksterdag het decor voor een goed bezochte editie van de jaarlijkse braderie en vlooienmarkt.

Vorig jaar werd het evenement nog geteisterd door noodweer, maar dit keer was het ouderwets goed toeven in het hart van het dorp. De koopwaar die in het lange lint van ruim 120 kraampjes lag uitgestald, was enorm divers. Het aanbod varieerde van nieuwe en gebruikte goederen, curiositeiten, speelgoed, tasjes, kleding en keukengerei tot petjes, horloges, boeken, sieraden en spelletjes.

Veel jeugdige bezoekers namen deel aan de activiteiten op het 'Irene Pleintje', dat vol stond met attracties en spelletjes zoals een voetbalschietschijf en blikken gooien. De meeste dagjesmensen struinden langs de kramen en stonden af en toe even stil om artikelen wat beter te bekijken. Een vertrouwd beeld op de braderie in Gemonde. (Foto: Peter de Koning).