Jacqueline en Caroline zijn samen met Manon (niet op de foto) het gezicht van The Phone House.
Jacqueline en Caroline zijn samen met Manon (niet op de foto) het gezicht van The Phone House. Foto: Annelieke van der Linden

nieuwe eigenaar phone house boxtel

'Service is belangrijk
in de telefoonwereld'

Telefoonwinkel The Phone House, gevestigd aan de Rechterstraat, heeft sinds begin dit jaar een nieuwe eigenaar. Marcel Buijs, ook eigenaar van een vestiging in Rosmalen, nam de zaak over.

,,Boxtel is een leuk dorp en de vestiging van The Phone House draait goed en zit op een goede plek, waardoor ik besloot de stap te nemen en eigenaar te worden van een tweede winkel", legt Buijs uit. Hij leidde een gedeelte van het personeel in Rosmalen op om in de Boxtelse winkel te werken. ,,Ik heb met name de service hoog in het vaandel staan", zegt Buijs. ,,Onze grootste concurrent is het internet, waardoor de servicegraad in de winkel hoog moet zijn."

De eigenaar geeft aan dat bij The Phone House telefoonabonnementen van alle aanbieders worden verkocht en dat klanten 'startklaar' uit de winkel vertrekken. ,,Zo zetten telefooncontacten over, installeren we alvast applicaties op de nieuwe telefoons en kunnen mensen een volledig dekkende verzekering afsluiten", laat Buijs weten. Ook het aantal telefoonaccessoires in de winkel is uitgebreid. Ook combinatieabonnementen van televisie, internet en telefonie zijn verkrijgbaar bij The Phone House. Buijs is blij met de beslissing om eigenaar te worden van een tweede telefoonwinkel. ,,Boxtel is qua centrum vergelijkbaar met Rosmalen, waar mijn andere winkel is gevestigd. We zitten perfect in de Rechterstraat, er komt veel volk langs."


Demonstratie
streetdancers
in Mix Market

Tijdelijke markthal Mix Market opent vanaf morgen weer twee dagen de deuren. Bezoekers kunnen kennismaken met zelfstandige ondernemers, maar er is óók van alles te beleven in het pand aan de Rechterstraat 26.

Zo zijn morgen, vrijdag 22 mei, leden van Demmo Streetdance tussen 12.00 en 18.00 uur aanwezig in Mix Market om demonstraties te verzorgen. Een dag later, op zaterdag 23 mei, vertelt Benita Doms vanaf 11.00 uur verhalen voor kinderen. Die dag wordt om 13.00 uur ook een theaterworkshop gehouden. Mix Market is na dit weekend nog geopend op vrijdag 29 en zaterdag 30 mei. Die dagen houdt Corrie van Esch tussen 14.00 en 16.00 uur een schilderworkshop voor kinderen. De kosten bedragen 3,95 euro per kind.

De organisatie inventariseert momenteel of er interesse is onder zelfstandige ondernemers om in het najaar zestien vrijdagen, gelijktijdig met de weekmarkt, een Mix Market te houden. De start zou zijn op 4 september.