Afbeelding
Foto: Marc Cleutjens

2 TOT EN MET 5 JUNI

Inschrijven voor

avondvierdaagse

in Boxtel

Wandelsportvereniging De Keistampers houdt van dinsdag 2 tot en met vrijdag 5 juni de 44e editie van de avondwandelvierdaagse. Het vertrek is op dinsdag en vrijdag bij het Jacob-Roelandslyceum aan de Grote Beemd, op woensdag (Selissenwal) en donderdag (Lennisheuvel) is de start elders in Boxtel.

Deelnemers aan de avondwandeldriedaagse kiezen traditiegetrouw uit twee afstanden: 5 of 10 kilometer. Wandelaars die 10 kilometer lopen, vertrekken om 18.00 uur, wie kiest voor een route van 5 kilometer kan vanaf 18.15 uur op pad gaan.

Op vrijdag gelden andere starttijden. De 10-kilometerlopers gaan weg om 17.30 uur, de 5-kilometerlopers vertrekken om 18.30 uur. Om 19.30 uur komt iedereen samen op het speelveld aan de Van der Voortweg en start de feestelijke intocht die eindigt op de Markt.

WEEKMARKT

Wie wil meedoen aan de avondwandeldriedaagse, kan zich vrijdag 22 en zaterdag 23 mei al inschrijven. Vrijdag kunnen wandelaars terecht op de weekmarkt, waar De Keistampers tussen 09.00 en 12.00 uur een kraam inricht nabij het gemeentehuis.

Zaterdag kan ingeschreven worden in de winkelcentra Selissenwal en Oosterhof, waar wandelaars tussen 09.00 en 12.00 uur terecht kunnen. Wie voor een herinnering in aanmerking wil komen, dient door te geven hoeveel keren is deelgenomen.

Deelname kost drie euro met herinnering, wie geen herinnering wenst betaalt twee euro. Inschrijven tijdens de wandeldagen in juni kost één euro extra. Meer weten? Kijk op www.keistampers.nl of mail naar dekeistampers@live.nl.


Filipe & Friends:

mode proeven bij

Mr & Mrs. Filipe

Met het evenement Filipe & Friends houdt Mr. & Mrs. Filipe aan de Markt in Boxtel donderdag 21 mei van 18.00 tot 21.00 uur een feestelijke koopavond voor klanten. Onder het motto 'styling, nosing & tasting' is er van alles te beleven in de modezaak.

Filipe & Friends is bedoeld voor alle belangstellenden die het bezoek aan zijn winkel willen combineren met andere verrassende activiteiten, zoals een whiskyproeverij, hapjes en muziek. Natuurlijk kunnen bezoekers ook kennismaken met de lente- en zomercollectie.