Afbeelding
Foto: Annelieke van der Linden

Lara Giesing

in de race voor

wildcard HNTM

Model Lara Giesing (16) uit Boxtel heeft zich opgegeven voor de wildcardronde van het televisieprogramma Holland's Next Topmodel (HNTM). De officiële inschrijving is al gesloten, maar via deze extra ronde kunnen deelneemsters alsnog kans maken op een plek in de uitzendingen. Daarvoor heeft de Boxtelse nog stemmen nodig...

Giesing is sinds vorig jaar aangesloten bij modellenbureau Flow Models. Ze meldde zich op het laatste moment aan voor de wildcardronde van Holland's Next Topmodel. Dat houdt in dat deelnemers zo veel mogelijk stemmen moeten verzamelen. De modellen die op 26 mei in de top tien staan, maken kans om door een jury te worden uitgekozen voor het televisieprogramma. Giesing stond gisteren in de top twintig en was daarom hedenmiddag al welkom in de studio van HNTM om catwalk te lopen en maten te meten. Mensen kunnen tot 25 mei hun stem uitbrengen. Meer info: www.hollandsnexttopmodel.nl/deelnemer/586/.


Bijeenkomst

over toekomst

kunsteducatie

Politieke partij Combinatie95 organiseert donderdag 28 mei vanaf 20.00 uur in museum MuBo een themabijeenkomst over de toekomst van kunsteducatie in Boxtel. Verschillende initiatieven presenteren zich en de deelnemers zullen ook in gesprek gaan.

Nu MIK Kunsteducatie surseance van betaling heeft aangevraagd, is de toekomst van cultuuronderwijs onzeker. Moet een organisatie als MIK blijven bestaan of zijn er andere opties? Combinatie95 wil meningen en ideeën inventariseren.