Afbeelding
Foto: Sabo

BOXTELS SUCCES BIJ NATIONALE BUSINESS SUCCES AWARD 2015

Sabo Boxtel wint in 'De Succesfactor'

Sabo Boxtel is vorige week door de nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot winnaar in de metaalbewerkingsbranche. Met een sterke positionering heeft Sabo Boxtel zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, zo stelt de commissie in haar beoordeling.

Het bedrijf op Ladonk - bekend als dé sponsor van de Boxtelse tafeltennissport - biedt een breed assortiment aan dat bestaat uit kwalitatief hoogstaande processen en diensten. In het algemeen wordt Sabo Boxtel gezien als een van de leidende bedrijven binnen haar branche en weet de onderneming prima combinaties te vinden tussen grote kennis van alle aspecten van metaalbewerking en haar klant- en oplossingsgerichte aanpak.

Hierdoor bereikt het bedrijf een grote mate van tevredenheid bij haar klanten. De nominatiecommissie ziet in Sabo Boxtel 'een vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de binnenlandse en buitenlandse markt en is van mening dat zij met recht genomineerd is voor de Business Succes Award'.

GROTE EXPERTISE

In korte tijd is Sabo Boxtel tot een van de leidende bedrijven in haar branche uitgegroeid. Door de grote expertise op het gebied van alle metaalbewerkingen onderscheidt het bedrijf zich in haar branche, hierdoor is ze bij tal van gerenommeerde bedrijven de eerste keus. Sabo Boxtel beschikt over de modernste apparatuur en machines, ook weet het het hoge kwaliteitsniveau in stand te houden of te vergroten met serieuze investeringen. Het bedrijf beschikt ook over specialisten.

Sabo is marktleider in het zogenaamde 'inductieharden', een techniek om (kleine) onderdelen te harden door ze met een hoogfrequente stroom te verhitten en daarna gelijkmatig te laten uitharden. Dit doet het bedrijf naast haar standaardwerkzaamheden als draaien, frezen en boren. ,,Met de nieuwe inductietechniek loopt het bedrijf absoluut voorop in Nederland", stelt de nominatiecommissie. ,,Dit soort innovatieve zaken zorgen er mede voor dat Sabo Boxtel toonaangevend is in haar branche."

LICHTEND VOORBEELD

Sabo Boxtel werd opgericht in 1947 en heeft zich destijds gevestigd in Boxtel. De Nationale Business Succes Award nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria.

Elk jaar worden Succes Awards toegekend aan genomineerde ondernemingen, die volgens de onafhankelijke vakjury excellente resultaten hebben bereikt en daarmee een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De huidige editie is inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor gestart in februari en wekelijks te volgen op RTL 7, 's zondags om 12.55 uur.

FOTO BOVEN: De medewerkers van Sabo Boxtel juichen nadat bekend werd dat de nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award het bedrijf heeft uitgeroepen tot winnaar in de metaalbewerkingsbranche. (Foto: Nationale Business Succes Award).


FRANCHISENEMER BIJ MONUTA

Bob Vermeulen tien jaar

actief uitvaartondernemer

Bob Vermeulen is deze maand tien jaar werkzaam als uitvaartondernemer in de regio Boxtel, Sint-Michielsgestel, Vught, Schijndel, Sint-Oedenrode en omliggende dorpen. De Boxtelaar is in 2002 in de voetsporen getreden van zijn vader, die dit werk al ruim twintig jaar doet. Sinds 2005 is Vermeulen ook franchisenemer van uitvaartonderneming Monuta.

In de afgelopen tien jaar heeft Vermeulen een warme band opgebouwd met vele nabestaanden, die hem prijzen om zijn vakbekwaamheid, persoonlijke aandacht en genegenheid. Velen zijn van mening dat hij de vele zorgen rondom een begrafenis of crematie volledig uit handen neemt.

In Boxtel heeft de uitvaartondernemer de beschikking over een eigen rouwkamer bij voormalig verpleeghuis Lindenlust aan de Bosscheweg. Dit biedt hem alle gelegenheid tot een waardige laatste verzorging en opbaring van de overledene. Natuurlijk doet hij dit op verzoek ook bij de familie thuis.

Als professioneel uitvaartondernemer verzorgt Vermeulen een herdenkingsdienst tot in de kleinste details. Tot en met de laatste momenten in het crematorium of op de begraafplaats zorgt hij voor een waardig én waardevol afscheid. Daartoe behoort ook de mogelijkheid van een teraardebestelling op één van de natuurbegraafplaatsen die Nederland telt.

Door zijn uitgebreide netwerk en ervaring, is de Boxtelaar ook in staat een uitvaart buiten de eigen regio te regelen. Ook de repatriëring van een overledene vanuit of naar het buitenland is in vertrouwde handen. Niet voor niets was Monuta nauw betrokken bij de terugkomst in Nederland van de slachtoffers van vlucht MH17.

Wie gebruik wil maken van de diensten van Vermeulen, hoeft geen lid te zijn van Monuta.