Afbeelding
Foto: Marc Cleutjens

FEESTELIJKE PRIJSUITREIKING IN BOXTEL

Bart Theeuwes en Mari Smits

winnen dubbeltoernooi BRTC

In de Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie (BRTC) is deze week de laatste ronde van het dubbeltoernooi afgewerkt en de competitie afgesloten. In december vorig jaar stonden de eerste twee ronden op het rooster.

Na twee speeldagen ging het dubbelteam van Bart Theeuwes (Rotsvast) en Mari van Dijk (Taverbo Sabo 2) samen met Uschi Meeuwis (Taverbo Sabo 3) en Hans van Weert (Sabo Boxtel) met slechts één verliespartij samen aan de leiding. In de beslissende derde ronde moesten alle vijftien deelnemende dubbelteams nog vier wedstrijden spelen waardoor ze allemaal een keer tegen elkaar uitkwamen.

In deze beslissende wedstrijden kon Van Dijk wegens vakantie niet meedoen en vond Theeuwes in Mari Smits (Taverbo Sabo 4) de juiste vervanger. Het duo verloor alleen van Peter Kemps (Van Weert Schilderwerken) en Ad van Weert (Taverbo Sabo 3), terwijl Meeuwis en Van Weert verloren van het duo Theeuwis/Van Dijk.

Door deze uitslagen werden Theeuwes en Smits de verdiende winnaars van dit leuke en spannend verlopen toernooi waarvan in het volgend seizoen ongetwijfeld een vervolg op zal komen. Meeuwis en Van Weert kwamen op een gedeelde tweede plaats, samen met Van Haaren en Karssemakers die voor de tweede keer een goede vervanger was van Jos van Weert (Van Weert Schilderwerken).

De competitie werd afgesloten met de prijsuitreiking van de winnaars van alle onderdelen die in het afgelopen seizoen werden gespeeld en de mannen van de Bat Boys hadden ook dit jaar weer een ludieke afsluiter die de handen van de aanwezigen regelmatig op elkaar kregen. De individuele sportiviteitprijs ging naar Ad van Weert (Sabo Boxtel). Bat Boys kreeg de sportiviteitprijs.

UITSLAGEN

Competitie: 1. Taverbo Sabo 1; 2. Sabo Boxtel; 3. Taverbo Sabo 3.

Meerkampen vierde klasse: Henk van de Laak (Cornuiten); derde klasse: Peter de Rooij (Taverbo Sabo 4); tweede klasse: Ad van Weert (Sabo Boxtel); eerste klasse: Dave van Wijck (Taverbo Sabo 3).

Dubbeltoernooi: Bart Theeuwes (Rotsvast), Mari van Dijk (Taverbo Sabo 2) en Mari Smits (Taverbo Sabo 4).

Sportiviteit: Ad van Weert (Sabo Boxtel) en Bat Boys.