V.l.n.r.: Amanda Jacobs, Naomi Saris, Bas Geurts (Schoenmakerij Bas), Anita Saris, Wil van der Laan, Hetty van der Meijden, Marc van den Biggelaar (Drogisterij DA), Cocky van Bragt, Tiny Schalkx (Bakkerij Jan de Leijer), Tea Lemmens.
V.l.n.r.: Amanda Jacobs, Naomi Saris, Bas Geurts (Schoenmakerij Bas), Anita Saris, Wil van der Laan, Hetty van der Meijden, Marc van den Biggelaar (Drogisterij DA), Cocky van Bragt, Tiny Schalkx (Bakkerij Jan de Leijer), Tea Lemmens. Foto: Annelieke van der Linden

maandelijkse prijzenexplosie in winkelcentrum

Klanten Oosterhof in de prijzen...

,,Telkens als ik boodschappen deed in winkelcentrum Oosterhof, vergat ik mijn bonnetjes in te leveren. Uiteindelijk heb ik er deze maand tóch een paar ingeleverd." Anita Saris uit Liempde deed pas deze maand mee aan de Prijzenexplosie van het winkelcentrum in Boxtel-Oost en won prompt de hoofdprijs: een televisie, beschikbaar gesteld door EP Rickelman.

Tijdens het wereldkampioenschap voetbal lanceerde Oosterhof een prijzenexplosie, waarbij klanten na aankopen bij winkeliers in Oosterhof hun bonnetjes kunnen deponeren in een speciale bak. Hieruit wordt vervolgens een aantal prijswinnaars getrokken. ,,Deze actie was een groot succes, waardoor we hebben besloten maandelijks een Prijzenexplosie te houden", aldus Bas Geurts van Schoenmakerij Bas. Hij reikte samen met Marc van den Biggelaar (drogisterij DA) en Tiny Schalkx (bakkerij Jan de Leijer) de prijzen uit.

STERK

De prijzen worden beschikbaar gesteld door winkeliers in Oosterhof, maar óók door ondernemers die niet in het winkelcentrum zijn gevestigd. Maandelijks worden nieuwe ondernemers benaderd. ,,Zo houden we Boxtel met zijn allen sterk", zei Geurts.

Anita Saris nam dinsdagmiddag samen met dochter Naomi en vriendin Amanda Jacobs de televisie in ontvangst. EP Rickelman stelde ook een tablet beschikbaar, Cocky van Bragt won deze prijs.

MAANDELIJKS

Tea Lemmens ging met een dinerbon van Plein2, het restaurant aan het Stationsplein, naar huis, Hetty van der Meijden won een waterkoker en koffiezetapparaat en Wil van der Laan kreeg een tegoedbon van activiteitenboerderij 't Dommeltje.

Mensen die buiten de prijzen zijn gevallen, kunnen bonnetjes onder vermelding van naam en telefoonnummer blijven inleveren. De Prijzenexplosie duurt tot en met het einde van dit jaar.