Afbeelding
Foto: Annelieke van der Linden

Fietsen versieren en ontbijten in park Boscheind

In Lennisheuvel worden de festiviteiten met Koningsdag georganiseerd door het Vakantiecomité. Ook dit jaar worden volop fietsen versierd in het kerkdorp.

Kinderen, ouders en grootouders zijn maandag vanaf 08.30 uur welkom in natuurpark Boscheind. Hier staat een lekker ontbijt klaar. Aansluitend mag de jeugd fietsen en skelters versieren, de organisatie zorgt voor materialen om de rijwielen zo mooi mogelijk te maken. Kinderen moeten daarvoor goed hun best doen, want de mooiste fiets krijgt een prijs.

Om 09.45 uur gaat fanfare Sint-Arnoldus muziek maken en mogen kinderen lekker rondracen op hun versierde voertuigen. Daarna staat er nog schminken op het programma. Om 11.00 uur is de viering van Koningsdag in het dorp ten einde. Anders dan voorgaande jaren wordt er dit jaar geen fietstocht door het dorp gehouden, wel kunnen kinderen op versierde fietsen door het natuurpark rijden en daar lekker spelen.


Fanfare Concordia

op Koningsdag

vroeg in touw...

Voor leden van fanfare Concordia start Koningsdag maandag 27 april al vroeg. Zij gaan, net zoals voorgaande jaren, dauwtrappen. Stipt om 06.00 uur vertrekt het muziekgezelschap vanaf De Serenade aan de Oude Dijk voor een muzikale tocht van ongeveer tien kilometer.

Na afloop is er een koffiemaaltijd voor de muzikanten en andere deelnemers die meelopen. De bijdrage voor de koffiemaaltijd bedraagt vier euro. Aanmelden is mogelijk via e-mailadres bestuur@fanfareconcordialiempde.nl.