Danny Vera staat volgend seizoen in Podium Boxtel. (Foto: Robert Muda).
Danny Vera staat volgend seizoen in Podium Boxtel. (Foto: Robert Muda). Foto: Robert Muda

PREVIEW OP 12 MEI

Verrassende

namen naar

Podium Boxtel

Danny Vera, Stevie Ann, Eric van Sauers, Daniël Arends en Arnout van den Bossche zijn enkele van de bekende artiesten die in het seizoen 2015-2016 naar Podium Boxtel komen. Het theater aan de Burgakker houdt dinsdag 12 mei een preview.

Tijdens de preview maken enkele bijzondere artiesten hun opwachting. Zo treedt Dennis Wels op met enkele nummers uit de muziekvoorstelling 'Droomtranen', die hij samen met Wim Kuipers maakte. Daarnaast is ook gitarist Harry Hendriks van de partij om een tipje van de sluier op te lichten van zijn muziekvoorstelling waarin hij nummers van Harry Connick Jr. ten gehore brengt.

Voor het seizoen 2015-2016 brengt Podium Boxtel niet alleen lokale artiesten, maar is over de landsgrenzen komiek Arnout van den Bossche gevonden. Deze Belgische artiest geeft tijdens de preview eveneens een voorproefje weg van zijn theatervoorstelling.

Iets dichter bij huis vond Podium Boxtel de mannen van Jeroens Clan: vier vrienden die samen een cabaretgroep vormen. Ook zij komen tijdens de preview het publiek opwarmen voor hun voorstelling van het nieuwe seizoen.

VEEL CABARET

Het nieuwe theaterprogramma van Podium Boxtel is op zijn minst gezegd verrassend te noemen. Zo staat komend seizoen een aantal grote cabaretiers op de planken. Eric van Sauers komt in november naar de theaterzaal en is in december comedytalent Daniël Arends te gast.

Ook wat betreft muziek slaat Podium Boxtel een nieuwe weg in. De best geklede man van Nederland én zanger van de huisband van Voetbal International, Danny Vera, vereert Boxtel met een concert. Singer-songwriter Stevie Ann staat eveneens geboekt voor het seizoen 2015-2016. Verder verzorgt One Two Trio een kinderprogramma.

THEATERMENU

De preview is te combineren met een theatermenu voor een compleet avondje uit dicht bij huis. Deelnemende restaurants zijn En Garde! en De Deugniet.

Kaarten voor de preview zijn gratis, maar moeten wel online besteld worden via www.podiumboxtel.nl of door te bellen naar telefoonnummer (040) 291 34 44. Het is ook mogelijk kaarten te bestellen bij de verkooppunten Hebbes (Markt) en Jumbo (Oosterhof). Wanneer tijdens de previewavond kaarten voor seizoen 2015-2016 worden besteld, wordt 10 procent korting op de bestelling verleend bij besteding van minimaal 100 euro.

Boxtel

Herbergviering

In de kapel van woonzorgcentrum Molenweide in Boxtel staat vrijdag 24 april een herbergviering op het programma. Leden van de voorbereidingsgroep gaan voor in een viering waarin verhalen uit de Schrift centraal staan. Er wordt gebeden, gezongen en gemediteerd in de sfeer van Taizé. Het thema van de viering is: 'Hoe vrij ben je?' De viering van woord en gebed begint om 19.00 uur en iedereen is welkom.