VRIJDAG 17 EN ZATERDAG 18 APRIL IN KRINGLOOPWNKEL

Boekenbeurs bij Vincentius in Boxtel

De Vincentiusvereniging Boxtel houdt vrijdag 17 en zaterdag 18 april van 10.00 tot 17.00 uur een kleine boekenbeurs in haar kringloopcentrum aan de Van Leeuwenstraat 5 in Boxtel.

Volgens bestuurslid Arnold Krielen is de beurs een uitgelezen mogelijkheid om zeer goedkoop vakantielectuur aan te schaffen. Kinderboeken worden aangeboden voor 20 eurocent per stuk, romans zijn verkrijgbaar voor één euro. Tevens zijn er tegen zeer lage prijzen gezelschapsspelen en puzzels te koop.

De opbrengst van de boekenbeurs komt ten goede aan de doelstellingen van de Vincentiusvereniging Boxtel. Die bekommert zich om iedereen in nood, ongeacht achtergrond, oorzaak of geloof. Haar vrijwilligers bestrijden vaak stille armoede en verstrekken hulp aan noodlijdende en minderbedeelde medemensen door persoonlijk steun en aandacht en door projecten.

De Vincentiusvereniging staat bekend om haar boekenbeurzen. Vroeger werden die gehouden in enkele noodlokalen bij basisschool De Vorsenpoel. In het leegstaande bedrijfspand van Blanca Rentex aan de Baroniestraat werd enige tijd geleden een grote boekenbeurs gehouden, waar lange rijen verkooptafels waren volgestouwd met boeken, strips, puzzels en andere spullen. Ook hier kwam de opbrengst ten goede aan lokale doelen.

VRIJWILLIGERS

De Vincentiusvereniging is volgens bestuurslid Krielen altijd op zoek naar vrijwilligers die het werk willen ondersteunen door hand- en spandiensten te verrichten. Meer informatie over de activiteiten staat op www.vincentiusboxtel.nl. Meer weten? Bel naar 06-10 61 08 06.