Afbeelding
Foto: Peter de Koning

Gildenbonds en

Regio-Orkest

in Tijberzaal

De muzikanten van de Gildenbondsharmonie verzorgen zaterdag 18 april vanaf 20.00 uur in de Tijberzaal van het Baanderherencollege een concert waaraan wordt meegewerkt door het Regio Orkest West-Brabant.

Het uitwisselingsconcert omvat een boeiend programma waarbij het harmonieorkest van de 'Gildenbonds' onder leiding van dirigent Arjan Gaasbeek werken zal spelen van Gustav Holst (Mars of the Planets) en Percy Grainger (Irish Tunes). Anneloes Hobé treedt op de voorgrond als soliste in het hoboconcert van Lancen.

Onder leiding van dirigent Dick Verhoef vertolkt het Regio Orkest West-Brabant een gevarieerd programma dat onder meer bestaat uit 'Armeense Dansen' en 'Lebuines et Daventria', alsmede Guus Meeuwis' 'Brabant'. Toegangskaarten kosten vijf euro inclusief één consumptie en zijn zaterdag aan de zaal verkrijgbaar.

TERRASCONCERT

De big band die is verbonden aan de Gildenbondsharmonie verzorgt zondag 19 april een terrasconcert in Oisterwijk. De muzikanten zijn vanaf 14.30 uur te gast bij recreatiebedrijf Piet Plezier aan de Vennenlaan. De toegang is gratis.