Coverband Urban Jungle speelt ook tijdens het Rolling Stones Weekend.
Coverband Urban Jungle speelt ook tijdens het Rolling Stones Weekend. Foto: Urban Jungle

ROLLING STONES WEEKEND BIJ CAFÉ D'N BOER

Na The Beatles is het nu tijd voor Rolling Stones

Fans van The Rolling Stones mogen Boxtel 29, 30 en 31 mei niet verlaten en dienen zich melden bij café D'n Boer aan de Corpus. Daar wordt drie dagen lang het Rolling Stones Weekend gehouden, compleet met quiz en natuurlijk heel veel live optredens.

Waar D'n Boer vorig jaar uitpakte met een Beatles Weekend en alles in het teken stond van John, Paul, George en Ringo, is het nu de beurt aan die andere Britse rockband: The Rolling Stones. Wie alles weet van Mick, Keith, Ron en Charlie, kan meedoen aan de quiz waarmee het muziekweekend vrijdag 29 mei vanaf 20.00 uur wordt geopend.

Zaterdag 30 mei speelt Undercover in D'n Boer. De groep staat te boek als de beste Nederlandse coverband en heeft louter Rolling Stones-nummers op het repertoire staan. Zonder een kopie te willen zijn van The Rolling Stones heeft Undercover een zanger met een net zo energieke performance als Mick Jagger en worden de legendarische riffs van Keith Richards in authentieke stemming gespeeld.

Undercover klinkt als The Rolling Stones in haar beste jaren en speelt de nummers hartstochtelijk en herkenbaar. De ultieme Stones-sfeer ontstaat door het publiek te betrekken bij de show. Naast de grote hits zoals 'Satisfaction', 'Angie', 'Sympathy for the devil', 'Paint it black' speelt Undercover ook minder bekende nummers, zoals bijvoorbeeld 'Time waits for no one' of 'Can't you hear me knocking'.

De setlist verschilt per show en wordt samengesteld uit een grote selectie nummers van het rijke songbook van de band. Undercover heeft dat de afgelopen jaren bewezen door uitgenodigd te worden op alle grote landelijke fanclubdagen in Nederland en België en mag zich thans verheugen op de warme belangstelling van een groot aantal fans.

De derde dag van het Rolling Stones Weekend is helemaal ingeruimd voor live muziek. Vanaf 16.00 uur is het podium in D'n Boer ingeruimd voor optredens van achtereenvolgens Six Back, The Herriecanes en afsluitend Urban Jungle. Dat is een coverband met Boxtelaar Sjef Engelbart in de gelederen. De zanger is ook verbonden aan Milestones From The Underground Scene. Urban Jungle treedt enkele keren per jaar op en repeteert volgens Engelbart nauwelijks.

Het Rolling Stones Weekend is op alle dagen gratis toegankelijk.