Afbeelding
Foto: Annelieke van der Linden

verkrijgbaar bij bakkerij schellens in oosterhof

Het Boxtelaartje, een échte delicatesse

De passen zijn verspreid, bijna negentig ondernemingen en evenzoveel verenigingen nemen deel en consumenten zijn gestart met sparen. Boxtelaartjes, het spaarsysteem dat is ontwikkeld door stichting Brabants Centrum, ontwikkelt zich razendsnel. Reden voor Gradjan Buss van bakkerij Schellens in winkelcentrum Oosterhof, groot voorstander van het spaarsysteem, om een nieuwe delicatesse te presenteren. En die draagt natuurlijk dezelfde naam: Boxtelaartje. Het taartje bestaat uit kersenbavarois, slagroom, schuim én natuurlijk het bekende blauwe logo van het spaarsysteem en is vanaf heden te koop bij de bakkerij. Buss reikte de eerste Boxtelaartjes gistermiddag uit aan media-adviseur Paul Melis van Brabants Centrum. Ondernemers en verenigingen die zich alsnog willen aanmelden voor het spaarsysteem, kunnen een e-mail sturen naar info@boxtelaartjes.nl. Ook is het nog steeds mogelijk voor consumenten om de zwarte vip-pas (voor abonnees) en de groene kaart (voor niet-abonnees) te activeren. Kijk voor meer informatie op de website www.boxtelaartjes.nl. (Foto: Annelieke van der Linden).


Lintje voor

brandweerman

Jeroen Niemeijer

Burgemeester Mark Buijs bracht zaterdagavond een bezoek aan de Boxtelse brandweerkazerne aan de Brederodeweg. Daar werd een afscheidsfeest georganiseerd voor brandweerman Jeroen Niemeijer. De Boxtelaar werd benoemd tot lid in de orde van Oranje-Nassau.

Niemeijer (50) was van 1986 tot april vorig jaar lid van de vrijwillige Boxtelse brandweer. Hij vervulde onder meer de functies van manschap, chauffeur en pompbediener. Onlangs volgde hij nog een cursus tot oefenleider. Ook zijn echtgenote Thea sloot zich jaren geleden aan bij het korps.

Jeroen Niemeijer (midden) ontving zaterdag een koninklijke onderscheiding van burgemeester Mark Buijs. Links Thea, de echtgenote van Jeroen. (Foto: Hans Verberk).